Hallå, god jul på er !!

Det var en tag sen jag skrev något men har haft så mycket att tänka på den senaste tiden. Varit upptagen hela december med lucia eller behövt köpa julklappar. Sen var det julafton, då jag faktiskt bara var hemma med familj och släkt. Fick en massa fina och bra saker. JAG FICK " IBLAND MÅR JAG INTE SÅ BRA " AV THERESE LINDGREN. Så glad över de, då jag velat läsa den under en längre tid. Snart ett nytt år, 2017. Känns som om detta året har gått på en sekund, verkligen sjukt snabbt. Vet faktiskt inte hur jag ska fira nyår. Vill helst vara med några kompisar, men vi får väl se hur det blir.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Antingen accepeterar du dina brister eller så lever du ett jobbigt liv utan självförtroende. Man kan inte tillfredställa alla eftersom alla tycker olika om vad som är vackert. Därför måste du välja hur du ska se ut och vad du tycker är snyggt till din personlighet och kropp. Ett skönhetsideal idag är inte nartuligt eller hälsosamt. Size zero har varit det reagerande för kroppstyps-idealet i flera är, dock på senaste året har modet blivit att vara formig och kurvig. Ett skönhets ideal innebär att inte har något kött på benen, inte äta tillräckligt mycket och sträva efter ett uteseende som inte är nartuligt för vår art, gör oss deprimerande och i vissa fall sjuka. De flesta har någon gång varit osäkra och haft komplex över sin kropp. Men varför ska det vara just size zero? Varför består dagens modeller av skinn och ben?

Det är fel att lära unga flickor en felaktig kropssuppfattig och ett sjukt ideal som leder till att flickor får anorexia.

Varför sträva efter att se ut som någon annan, när du är vacker just som du är?

Jag vill att idealen ska förändras och att modeller och liknade ska vara öppna för alla kroppstyper. Alla kan bli smala som pinnar och alla kan inte få kurvor, stora bröst och stor rumpa det är inte det som gör dig till dig! Du ser inte ut som någon annan och tur är väl det?

Skulle du vilja att alla såg ut som “den snyggaste” kvinnan i världen? Hur unik hade man känt sig då? Man ska inte behöva operera sig eller göra ett ansiktslyft för att bli en lyckligare människa. Dock kan självkänslan höjas om du känner vacker och självsäker, och då kan operationer eller andra metoder vara ett exempel. Men du ska kunna stå upp för dig själv och ha ett självförtroende där ditt utseende inte har någon betydelse.  Det enda problemet i vårt samhälle är ju självklart inte att en del tjejer känner sig för stora, utan vissa har ju även det motsatta problemet. Att de inte har former och kärlekshandtag. Men som tidigare nämnt : du kan inte tillfredsställa alla med ditt utseende och därför måste du presentera dig på det sättet som du gillar och trivs med.

Det ända felet i vårt samhälle är att tjejer känner för stora, vissa har ju det motsatta problemet. Att de inte har former eller kärlekshandtag.

Men som tidigare nämt “du kan inte tillfredsställa alla med ditt utseende därför måste du prestentera dig för vad du gillar och trivs med”. Glöm heller aldrig att kändisar inte alltid föregår med bra exempel då de bär mycket smink och superdyra kläder. De har assistenter som jobbar dygnet runt för att deras kund ska bli så snygg som möjligt. Om du hade haft en stylist så skulle du också velat ha hollywoodlockar och den där “perfekta” hyn (som övrigt består av täckning och foundation ). Du måste tänka på att nästan alla har något dem är mindre nöjda med på sin kropp eller personlighet. Även de som du anser vara den snyggaste människan i hela världen. Ska det behöva gå så långt så att folk får bulimi eller anorexia bara för att kunna leva upp till ett annat ideal som en annan per

Likes

Comments

​Ska förklara för er, som ni säkert märkt är en massa inlägg borta. Har raderat massor utav inlägg för att vill börja om på bloggen. För folk har skrivit till mig privat och frågat om nån har hackat sig in på bloggen och tagit bort det, men nej det är bara jag som raderat så ni kan va lugna ska nu fortsätta med bloggen som vanligt.

Likes

Comments

Haaaaaaj!! Jag tror ni alla vet vad jag gjorde förra veckan. Jag var på Justin, såklart!!!  Helt sinnes hur bra platser vi fick. Och bilderna är inte mina, kan inte få in mina bilder i darton ifrån mobilen. men ska få in en bild nån dag. Men jag hade iallafall en superbra dag/kväll i huvudstaden. Andra gången jag såg honom och fler må de bli!!!

Likes

Comments

​Funderar på att köpa ett par men vilka? Har värsta beslutångesten. Ni kan väl hjälpa mig, skriv vilken färg jag borde köpa. Jag vet att Calvin Klein är ganska dyrt, men det beror på vilken sida du beställer ifrån jag vet att på https://www.sportamore.se/ ( inte sponsrat)  så är dom lite billigare runt 200 om jag inte har helt fel. Dem brukar ligga runt 500 kronor i vanliga fall. Men skriv till mig privat eller i kommentarerna vilka jag borde köpa.

Likes

Comments

Japp, som titeln lyder så är jag hemma och är sjuk. I fredags på morgonen kände jag mig inte helt kry men åkte till skolan ändå men det slutade med att jag åkte hem från skolan vid lunchtid. Sen har det bara blivit värre. Har haft så ont i halsen och det har varit väldigt besvärligt att svälja. Idag är det i stort sätt borta men jag är väldigt förkyld, huvudvärk osv. Inte nice. Men ska försöka va på benen till skolan imon. 

Likes

Comments

Börjar med bloggen igen och får se hur de blir. Mår inte bäst, mår faktiskt sämre än förr. Men oroa er inte, vill kunna blogga för de är nått som, jag tycker är ganska roligt. Kommer kanske inte komma upp nytt inlägg varje dag. Nån gång i veckan just nu så får vi se hur de blir i framtiden. Okej, så vad har hänt på den senaste tiden? Jo jag har upplevt världens bästa dag igen!! Fick se Justin Bieber igen, såg honom 2013 men annars har väl livet bara rullat på som vanligt. Skola, skola, skola. Fett taggad på att det snart är höstlov. Men känns bra att börja blogga igen, eller vad tycker ni? <333

Likes

Comments

Innan ni börjar läsa de jag skrivit så ska ni kolla på denna film - https://youtu.be/6eML2s9uq_k

Bara för att det är sommarlov innebär inte att mobbning upphör. Eftersom mycket mobbning sker på nätet, slipper de som är utsatta inte undan bara för att skolan är stängd. Jag upplevde detta själv förra året då sommarlovet hade börjat, och då insåg jag och mina föräldrar att det inte skulle bli bättre om jag vi inte gjorde nåt åt det själva. Vi insåg att det inte skulle bli bättre nästa höst. De lämnade ju mig inte ens ifred när jag inte ens var i skolan eftersom det var lov!!! Då bestämde vi oss för att jag skulle byta skola.

I den här videon pratar polisen om vad som är brottsligt och hur man gör för att anmäla när man är utsatt för näthat. Du kan även gå inhär och läsa mer om det, och göra en polisanmälan om du är utsatt.

Låt oss tillsammans jobba för att motverka mobbning! Mobbning förpestar livet för så många!

Likes

Comments