Header

Hästar

Igår var det min fösta pay&jump för detta år och den tredje någonsin jag har gjort med spence. Jag körde 70 cm så det var inte så högt.

Det gick bra, han drog åt sidan på sista hindret då jag inte var tillräckligt tydlig vart vi skulle. Jag kom lite nära på många hinder men det gjorde inte jätte mycket då det var så pass lågt.

sen har han stått så pass mycket då han varit skadad/haft sår så vi har inte hunnit hoppa så mycket de senaste månaderna och det gör att vi inte har fått in rutinerna helt och hållet.

Likes

Comments

​köpte dessa två organizer på ullared i fredags och kolla vad bra det blev när dom kom upp på sminkbordet! riktigt nöjd! 

Likes

Comments

Idag har varit en riktig slapp dag, köpte en målarbok för vuxna på gekås som jag målat i hela dagen medans jag kollat på orange is the new black. Därför har uppdateringen varit riktigt dålig idag

Godnatt min hjärtan

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag haft en jätte rolig dag på Gekås, jag gick upp vid 6 och åt frukost och fixa mig sen kom Emma och hämta mig vid 7.30 och vi åkte mot Ullared. Resan dit kändes snabb och vi var framme vid 12. Gick och shoppade massor, mitt kvitto blev på 3236 kronor... Det är helt sjuka pengar om man tänker efter men jag är nöjd med mina köp.

Klockan 16 åkte vi hemåt och letade även efter någonstans att äta då vi fortfarande inte hade ätit lunch. Hemresan tog längre tid kändes det som och vi åkte fel några gånger, inga längre sträckor men endå irriterande. Vi hade två GPSer på men båda tappade teckningen. 

Nu har jag nästan redigerat klart vloggen men ska gå och lägga mig då klockan redan har hunnit blivit 00.30, när man ska redigera så säger de poof så har de gått flera timmar... 

Hoppas ni alla haft en bra dag med mycket kärlek

Likes

Comments

​Spence har skadat sig massor i hagen, bland annat skärt upp benet och slagit på sig. Han har aldrig varit halt men inte gått och rida på så har missat de tävlingar jag hade satt upp för säsongen, de som är kvar är alldeles för höga höjder då jag hade räknat med att tävlat lite innan.

På ska vi på vår första pay and jump i år, det känns bra hoppade i helgen och det kändes lätt och okomplicerat. Tanken är sedan att jag ska tävla den 23 juli min första tävling någonsin... Läskigt men jag känner mig redo!

Bara fortfarande passar .... Köpte den för 2 år sen och den har bara hängt och sett fin ut. Endast tagit bort prislapparna.

Men jag är taggad och tror att det kommer gå galant!

Likes

Comments

Youtube

Här kommer mitt första klipp på youtube! Jag reagerar på Youtube klipp som jag hade till min förra blogg för 4 år sen. Det har hänt en del sen dess... hoppas ni gillar den!

Vill ni ha fler Youtubeklipp?

Likes

Comments

Vardag

Jag har haft massor att göra så därför har jag inte uppdaterat bloggen helt enkelt, idag var jag på Marieberg med Emma en stund, men köpte bara strumpbyxor och en tröja då jag ska till Ullared på fredag och vill spara pengarna till dess. Vi satt även och fikade och snackade massor, skönt att få prata av sig lite.

Jag har även filmat en video till er idag som kommer upp imorgon! Jag orkade inte vänta till ullared och sen ville jag prova kameran hur den är att filma med då jag aldrig testat det, sen ville jag även testa att redigera och hitta redigerings program, och vilken tid det tar att redigera ett klipp.. sen gjorde jag inte den enklaste redigeringen på mitt förta klipp som ni kommer kunna se imorgon!

Klippet som kommer ut imorgon är inte bästa kvaliten på, är inte heller klippt superbra då jag testa nytt program jag aldrig använt förr. Jag hade smink som halvt hade försvunnit då jag filmade på kvällen och jag hade varit ute i regnet innan så sminket försvunnit. Det är en impuls grej jag gjorde men jag hoppas att ni gillar den!

Likes

Comments

Vardag

Den 8 juli ska jag till Ullared, Jag är supertaggad verkligen! jag har varit där en gång tidigare på studiebesök med skolan men då hann vi bara shoppa i 1,5 timme. så ska bli kul att få gå där en hel dag där så man hinner gå runt och kolla lite också. Men min plan var att vlogga när jag är där, skulle det vara kul?

Jag har aldrig testat detta med vloggar och kommer inte ta med mig systemkameran in på gekås, så de filmer som filmas inne på gekås kommer vara filmat med telefonen då jag lätt skulle kunna glömma kameran någonstans. Kan ha med mig den andra kameran och filma i bilen men tror inte de gör så stor skillnad.

Hoppas ni är lika taggade som mig att få följa med på en vlogg till ullared!

Likes

Comments