Kära blogg, nu har det gått så lång tid att din existens knappt fanns kvar i mitt minne. Men en del av mig har saknat dig. Jaa eller nått typ 😉

Jag har varit helt off i mig själv igen. Efter att ha kommit i en bra balans i livet kom kaoset tillbaka. Jag fick besök mitt i natten för ett tag sedan. Det var väl något man kan kalla för ett oväntat besök, likväl som ett oönskat. Detta besöket var en sten, som numera går under namnet Sten. Men det var inte vilken sten som helst, utan det var en sällskaps sjuk djävel och antagligen väldigt blyg. För han behövde hjälp att hitta hem till mig. Hans vän, eller vänner vad vet jag (?) hjälpte Sten att hitta hem till mig, men inte genom dörren, olyckligtvis. Han bestämde sig för att komma in genom fönstret, som råkade vara stängt och låst. Men detta hindrade inte honom, utan efter flera tappra försök lyckades han krossa rutorna och landade lyckat rakt i min säng. Ana chocken jag och katterna upplevde av detta! Chock var namnet.. när denne försvann och insikten kom brast det för mig. Du förstår lilla blogg, Sten var stor, hela 17kg tung. Och insikten om vad som kunnat hända mig skrämde mig.. för Sten hade kunnat bli min död, om jag lagt mig i tid. Om jag legat i sängen och inte vaknat när yttre rutan krossats.. skulle jag inte varit här idag. Min mamma skulle ha förlorat sin enda dotter. Mina bröder skulle varit utan sin syster och deras barn hade aldrig haft sin faster.
Jag, med min underbara ADHD reagerade väldigt starkt och helt ärligt grävde jag ner mig i alla dessa negativa känslor. Många tycks känna att jag överreagerade och det är helt okej.. för det tycker jag med. För inget hände mig. Jag är inte död, jag lever! Jag kom inte till skada, allt är faktiskt bra. Men känslor och reaktion är inget jag iallafall har kontroll över. Jag är bara så extremt tacksam för mina nära och kära som funnits för mig och stått ut med mig denna tiden. Och även om jag alltid strävar efter att leva livet, ta vara på det och njuta av var sekund tror jag att jag nu kommer till att uppskatta det ännu mer. Och jag kommer att kämpa ytterligare lite till för att vara stark, stolt och se världen med allt den kärlek som finns där. För trots all ondska som sker, får man inte glömma all kärlek vi är omringade av ❤

haha ja.. jag skämtade lite om Sten  (läs att jag har kass humor) så där på natten flängde jag ur mig till grannen
"ja visst fan är jag ensam men att det är så tydligt att andra ser det såhär visste jag inte" hehe humor!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så nu har det gått ett tag sedan jag skrev sist. Anledningen är rätt så simpel, jag har varit i en svacka i mig själv. Blir lätt så i februari för mig. Alltid skit som händer i denna månaden, inte har detta året varit något undantag.

2 dödsfall har fått mig att tänka mycket.

Folk som har gått in i mitt liv men även gått ur har gett mig en del funderingar.

Självinsikt som en del saker har ställt mig på kant.

Andras agerande gentemot mig gör mig förvirrad.

Folk som talar utan att tyckas vilja bli hörda, ty det som sagts varit svammel gör mig trött..

ord och händelser.. händelser och ord..
det att lära sig och sålla samt att förstå är inte alltid så enkelt. Ibland vill jag ge upp om mänskligheten..
Jag brukar drömma mig bort, låtsas att jag ligger gömd i en sommar äng, en varm solig dag, med endast blommorna som sällskap.. och inte en människa så långt ögat kan nå. Bara jag och min inre frid, ingen som vill förstöra den. Visst låter det mysigt? Gosh va jag vill ha sommar nu. Allting känns så mycket bättre med solens heta kyssar 💋
När jag är tillbaka på min balans ska jag bli bättre att uppdatera. Men åter igen, vem bryr sig? 🙈

Likes

Comments

Jag gillar att känna mig vacker.. det där lilla extra som sminket ger mig, eller dom extra fina underkläderna, varför inte den klänningen som framhäver min kropp? Enkelheten med nyrakade ben och nytvättat hår. Allt det som jag så ofta för för mig själv. Var vecka tar jag fram rakhyveln för att göra mina ben silkeslena om så bara för en stund, var dag lägger jag färg på mina läppar som framhäver min mun. Det händer att jag fastnar framför speglen med endast mina vackra matchande underkläder på min kropp och njuter av det jag ser. Var dag tar jag på mig kläder som tar fram känslan av skönhet hos mig. Var dag, var vecka oavsett tid på året för jag dessa sakerna för mig, mig och ingen annan.
🌸
Men folk tycks inte förstå njutningen att göra dessa sakerna för sig själv. För ofta får jag frågan varför jag gör sånt. Typ raka benen? Eller köper sexiga underkläder när ingen mer än jag ska se dom. Så ursäkta mig för att jag säger det, men bara för att jag är singel betyder inte det att jag är död! Sällan jag gör det lilla extra för någon annan. Skulle inte få för mig att ta på mig något bara för att en annan vill, Hallå, jag kan klä mig själv och jag tar på mig drt jag vill och är bekväm med. Men visst kan jag göra det lilla extra för någon annan, när jag själv känner för det. Om jag ska på dejt gör jag allt det där. Tror jag. Och nej, jag är ej heller en av dom som låter mig förfalla när jag väl är i ett förhållande. Så som många andra gör.
🌸
Så liksom Hej på mig bara för att jag är den viktigaste i mitt liv! 💋

Likes

Comments

Över en vecka sedan jag skrev något sist, har nästan haft dåligt samvete över det. Men sen kom jag på att ingen endå läser det jag skriver så vad spelar det för roll?

Jag har inte skrivit då jag har haft för mycket i huvudet. Jag har inte kunnat välja vad jag velat skriva om då det har varit för mycket, eller när jag väl bestämt mig vad jag vill få sagt har en annan tanke kommit ifatt så minns jag inte vad min första tanke var. Livet med ADHD om jag minns rätt.. har ingen riktig roll vad som sker i knoppen. Allt tycks handla om känslor nu.. och dem lyckas jag inte heller kontrollera. Så jag lever i totalt kaos, men det är helt underbart. Då mina positiva känslor är så starka så de negativa bara blir som en paus. känner mig ibland nästan hög av allt lyckorus. typ. . som att vara nykär och fått bekräftat att den man är kär, är kär i en med ") dock är det utmattade med, att känna så starkt för en trött. Men hey! Lika bra att njuta av det för vem vet när pannkakan vänder och allt känns Skit ist? :)

let's enjoy the moment while it last

..en tavla jag har målat..
..ännu kring tankarna vad skönhet är..

Likes

Comments

Hur många skulle lyckas ha en krossad ruta och inte märka av det, ja förutom jag då?
Inte allt för många kan jag tänka mig.

Men så kan det vara att heta Zara ibland. Fick mig en lagom chock när grannen går förbi och börjar ropa på mig och lite oroligt frågar mig vad som har hänt och hur jag mår samt om någon större skada har skett. Jag fattar nada! Tydligen har jag en krossad ruta som jag inte har sett, hur man nu kan lyckas missa detta när man bor i en etta? Men joda han talade sanning! Två glas ruta och den yttre rutan var helt krossad, glas splitter överallt, där ute alltså. Jag får skylla att jag har inner rutan med insynsskydd så därför missade jag det. Sanningen är bara att jag är så virrig att jag inte ens registrerade det. Poängen inte till mig!
Hoppas att någon fick sig ett gott skratt av detta historien för alla jag har pratat med under dagen  har skrattat åt mig och vet ni vad? Jag bjuder på det! ✌

Likes

Comments

Så när jag säger att ärlighet är så himla viktig för mig, kommer jag på att jag "ljuger" för min omgivning var dag. För var dag tar jag på mig mitt smink, och hoppar ur mina mjukis kläder, ser till att mitt yttre är på topp. När folk ser mig så vill jag att dem ska tänka att jag är vacker, för det är så jag vill se mig när jag står framför speglen. Jag vill inte att folk ska se mina rodnader som nästan alltid flammar upp, dem ska inte heller se min ojämna hy med finnar eller dylikt. Jag vill inte heller att folk ska se hur mörk jag är under ögonen. För att då ser jag sjuk ut!

Eller?


Jag har dåligt självförtroende när det kommer till mitt yttre. När jag tar på mig som foundation som jämnar ut min hy, rougen som ger mitt ansikte liv, mascaran som förstorar mina ögon och läppstiftet som framhäver mina läppar, då mår jag bra. Då känner jag mig stark.

Jag kommer nog alltid att ha det så, precis som så många andra tjejer. Och en sak som jag även alltid kommer att bära på, det är respekt för dom som kan gå på stan utan detta behovet, för i mina ögon är dom dom starkaste. För jag ser dom som några som trivs med sig själva och älskar sig själva just för hur dom är. Det kan inte jag säga själv och kanske kommer jag aldrig att kunna göra det heller, vad vet jag? Även om jag kan gå till affären osminkad och kanske svettig ibland, betyder inte det att jag är där, där dom är. Men jag vet om att jag är på rätt riktning.

Fast samtidigt så säger man något om tiden och det yttre ändras och det inre är same same? Hmm.. hur var det nu?

Så med ärligheten som mitt sällskap lägger jag även upp en bild där jag just kommit ut från duschen, när alla finnarna syns och mina rodnader. . Helt enkelt, ett naket ansikte. Och jämte den syns en annan bild på mig med min sminkning. (Då hade jag inte finnar, så bra foundation har jag inte) viss skillnad eller vad säger ni?

Likes

Comments

Så.. det här med ärlighet, det betyder som sagt mycket för mig, men jag har fått börja lära mig att så är det inte för alla.. och i min värld, speciellt inte killar. ~jag bör tillägga att min smak i killar går absolut att ifrågasätta~ Men alla killar som jag har "dejtat" har ljugit så mycket för mig att dem inte har kunnat ha koll på allt. Och det har varit helt värdelösa lögner som hurvida dem tar hand om sitt hem, sina intressen, att dem visst gillar att laga mat osv.. Helt onödiga lögner om ni frågar mig.. Men det värsta är att dem har ljugit om sina värderingar och mål i livet. Hela sin livs syn. Och det är där jag blir knäpp. Men liksom okej om man är på krogen och bara vill tömma och glömma, men om man faktiskt dejtar och hoppas på att bli ett par, tror dom inte att man kommer upptäcka lögnerna? En dag inser jag att den jag har blivit kär i finns inte och lämnar förhållandet, han står där ledsen och se mig försvinna i vrede. ~Yess jag har vissa angry issues~

Men alltså jag förstår inte hur man kan vilja ha ett förhållande baserat på lögner, eller att man har så lite självrespekt att man hittar på en annan personlighet. Förlåt mig, men jag vill bli älskad för den jag faktiskt är och inte för den någon annan vill att jag ska vara. Så varför är där så många som inte bryr sig? Är dem desperata efter kärlek och bekräftelse? Isåfall sad face, men inte blir det bättre av lögnerna? 

Min kompis Emil säger alltid till mig "Zara, killar är svin och så är det bara!" .. "med undantag!.."
Men jag tänker.. Kan det vara så mycket viktigare att ha "stake" än ryggrad?

"Bli den du vill vara och stå för den du är"

Likes

Comments

Hej hopp! Här hade jag skrivit ett långt fint inlägg om killar - ryggradar vs "ballarna" men eftersom teknologi och jag inte är vänner försvann allt jag skrev och jag orkar inte inte skriva om allt ikväll. Förhoppningsvis hinner jag skriva om det imorgon, så är du nyfiken på vad som snurrar i mitt huvud, håll ögonen öppna!
💋

Likes

Comments

Länge och många gånger har jag funderat på att skaffa en blogg, men det har bara inte blivit av. Liksom vem skulle vilja läsa den? Sen kom jag på att det skulle inte spela någon roll, jag kan ju göra det för min egna skull. För att jag ska se min personliga utveckling, eller för att jag ska kunna komma ihåg allt det dära knäppa som händer. Men ikväll slog det mig vad som skulle vara viktigt för mig, att vara helt ärlig. Ärlighet är så viktigt i mitt liv, så nu är det dags att visa det. Välkommen hit, du som råkat klicka in  dig, hoppas att du inte är allt för fin i kanten och ej heller dömande, för i mitt huvud finns där mer att hämta än man kan tro! 😘

Likes

Comments