​Hej!

Egentligen tycker jag personligen inte att det är jätte kul att läsa de "första inlägget" på en ny blogg för det innehåller oftast samma saker. Men känner ändå att jag måste berätta lite om mig själv, så här kommer mitt lite halvt tråkiga "första inlägg". 

Jag heter Iza Christina Persson och är 16 år gammal (00:a för er som undrar). Jag bor i en liten by i södra Skåne och har bott sen jag föddes. Jag har gått hela min grundskole tid i min lilla by men för ungefär en månad sen började jag på gymnasiet. Jag började på Procivitas i Malmö och det blev en del starka reaktioner av vissa man kände så fort man sa "Procivitas" 😉. Men jag älskade skolan sedan första stund jag var där på öppethus och tycker fortfarande att den är jätte bra. Finns för många förutfattade meningar om den skolan!

Mina föräldrar är skilda men bor varannan vecka. Har varit så sedan jag var två. Har tre syskon, två systrar och en bror och alla tre är yngre än mig. Sedan har vi hundar, katt och hästar. Min familj betyder väldigt mycket för mig, och finns inte så mycket mer att snacka om dom.

På fritiden umgås jag med kompisar, slösar way to much pengar, umgås med familjen, tränar och pluggar. Så min fritid ser ut som alla andra ungdomars fritid i Sverige😂. Väldigt originellt... haha

Och nu till det roliga, min blogg😱. Vill inte ha något speciellt tema men den kommer (tror jag) för det mesta bestå av vad jag hittar på om vardagarna men även inlägg om frågor som ofta diskuteras i samhället och ämnen som jag tycker är viktiga att ta upp och diskutera. Ganska ofta saker som jag stör mig på haha. Kommer säkert att komma lite andra inlägg här och där också. I hope you enjoy it❤


Likes

Comments