Header
  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw

Min Elias fyllde somsagt 18 år i maj, och en av mina presenter till honom var en "upplevelse present" vilket innebar att han och jag skulle åka rallycross.

Gud så kul det var!!!! Det hela filmades inuti bilen, alltså kommer vi få se alla reaktioner! Jag tror att han också uppskattade sin present så alla är nöjda och glada! En bra förmiddag helt enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår efter jobbet följde jag med Elias och hans familj ner på stan för vi skulle fira att Elias tagit körkortet! Trots att det regnade så var det inte speciellt kallt, så det vart en otroligt mysig kväll! Jag hade jobbat hela dagen så när vi väl kom hem så somnade som en stock, iza klarar inte av att vara vaken längre än 15 timmar i sträck hihi.

Likes

Comments

Titta så fina mina tjejer är!!

Igår gick jag som sagt på "sommarlov" igår! Kändes lite tråkigt att säga hejdå till alla men jag kan trösta mig med att vi syns ju om tre månader igen! Resterande elever kom nog hem sent igår och är säkert väldigt trötta idag men jag somnade tidigt för jag började jobba tidigt i morse. Ett helt nytt kassasystem + x antal varor vars lagerplats ska memoreras men nu är första dagen i kassan avklarad! 

Likes

Comments

Vi kom sopsist i brännbollsturneringen idag och jag kan inte påstå att jag bidrog med speciellt mycket då min träffstatistik låg på minus.. Medans vi sprang och kastade bollar så såg vi de glada studenterna hoppa och dansa. Sista veckan för oss ettor är ganska meningslös medan för vissa så är just den här veckan en av de roligaste i livet. Menmen två år kvar för min del!

Efter skolan åkte jag och tränade med Elias. Det var helt dött på gymmet, vars är alla människor? Kanske har de tagit en paus från vardagen då Sverige spelar EM ikväll?

Likes

Comments

På sommaren är det som bäst att vara på gym eftersom majoriteten tränar ute så blir det så otroligt lugnt och skönt! För att inviga Elias iksukort ordentligt så åkte vi och myste i spat i några timmar, vilket perfekt avslut på veckan! Det var knappt några människor där så vi kunde plaska på bäst vi ville. Jag har upptäckt att vatten och jag inte kommer så bra överens, men så länge vi är på grunt vatten så är jag nöjd!

Imorgon väntas brännboll med klassen och jobb. Jag ska jobba på laitis denna vecka och veckan efter det så ska jag jobba med programmering, hur spännande?!

Likes

Comments

Mysiga söndagar kan nog vara det bästa jag vet!

Vi tog sovmorgon och började dagen med att göra brunch eftersom det inte riktigt fanns någon mening med att göra frukost så sent.. Omelett och bacon stog på menyn, inte alls ovanligt eftersom min matlagningsreportar inte är sån stor hihi.

Vi åkte sen med Elias lillebror och tränade på iksu. Jag älskar att träna på morgonen, för då har man energi hela dagen! Dock så kan jag inte påstå att det är jättebra för självförtroendet att träna med folk som lyfter trippelt så tungt som en själv, menmen jag försöker i allafall!

Likes

Comments

Elias födelsedag:

Min älskade pojkvän fyllde 18 och tog körkortet!!! Grattis till den bästa människan i mitt liv! Jag var så otroligt lycklig att få spendera en sån stor dag med honom!

Brännbollsyran:

Bästa helgen under vårhalvåret. Vänner, skratt och grymt bra musik! Herregud så trevligt vi hade!

Ettan avklarad:

Jag har gått klart mitt första år på gymnasiet. Det kändes underbart skönt att säga hejdå till kursprov! Jag har praktiskt taget gått på sommarlov, vilket innebär att jag ska börja jobba på måndag.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina, hoppas att ni sovit gott!

Jag och Elias (mestadels jag hihi) vaknade halv åtta imorse. Vi låg kvar ganska länge och drog oss medans vi såg på tv och myste. Efter frukosten åkte jag i väg för att träna och Elias åkte hem till sig för han hade vilodag.

Idag vart det första benpasset på veckor. Så skönt det var! Har verkligen saknat känslan av att benen viker sig på slutet av träningspasset, lite konstigt kanske hihi? Det tråkiga är att jag verkligen inte orkade ta de vikter jag brukade ta, men snart så är jag förhoppningsvis tillbaks!

Jag måste ha mat PRONTO när jag har tränat annars blir jag på dåligt humör, vilket Elias vet. Så Efter träningen var killen min så gullig att han hade grillat och lunchen var klar när jag kom hem, det är äkta kärlek!

Likes

Comments