Hey I just wanted to come by and make a short announcement. I have decided to start posting on English too. I'm still going to post on Swedish I just thought that more people are going to be able to red my posts if they are in English. I want to reach out to as many people as I can and that's exactly why I have suceded to start doing this.

I also want to say that I'm going to post something new soon so what do you guys want me to write about? If you have any suggestions please leave them in the comments below and I hope everyone continue to have a great day. Take care of each other and I will see you soon. Byyyeee!

Likes

Comments

Nu har det gått 2 dagar av december vilket betyder att det är 22 dagar kvar till jul och för min del 18 dagar kvar till jullovet. Det kan inte bara vara jag som tycker att tiden går väldigt fort just nu!

När julen närmar sig så är det också mycket annat som händer. Kanske blir stressigt i skolan för att lärarna vill att man ska göra 100 prov innan man går på jullov, mycket man ska fixa innan julfirandet kan börja som julgran, julklappar och massor med mat som ska lagas och mitt i all julstress ska man hinna ta det lugnt och bara slappna av. Trots detta så älskar jag julen, den är nig min favorithögtid på hela året även om vi inte firar den av religiösa skäl utan mer som tid av gemenskap. Jag tycker helt enkelt att julen är riktigt mysigt, med julgran, familj, släkt, vänner och när alla samlas för att kolla på Kalle Anka kl 3 och sen för att öppna julklappar. Julen är nog också det som vi firar i mest i min familj vilket jag verkligen kan förstå.

Detta var ett väldigt kort inlägg men jag kände att jag ville berätta detta för er så jag är glad att jag skrev något överhuvudtaget! Ta hand om varandra och så ses vi snart igen. Byyyeee!Likes

Comments

Det här är något väldigt nytt för mig som jag aldrig har gjort innan så vi får helt enkelt se hur det blir. Det här med att blogga är inget jag har höga förväntningar på utan jag gör det mer som nåt kul.

Jag tänkte iallafall att jag ska försöka presentera mig själv lite kort: Mitt namn är Izac, jag bor i Skåne med min familj och är 16 år vilket betyder att jag började på gymnasiet nu denna hösten. Jag spelar fotboll och är allmänt en person som gillar att vara aktiv, röra på mig och som inte tackar nej till en ny utmaning.

Som människa försöker jag att alltid vara snäll, omtänksam, en bra vän, göra det rätta och alltid tänka på hur jag agerar i olika situationer så att ingen blir sårad.

Min familj är det viktigaste som jag har i mitt liv. Min tvillingsyster, min lillasyster, min pappa, min mamma och våra två små kattungar. Jag har alltid varit nära min familj och att ha haft möjligheten att alltid veta att min familj finns där för mig i alla situationer är väldigt skönt. Jag vet att det finns många som har lite mer komplicerade familjesituationer och jag är lyckligt lottad att ha det så bra.

Okej så detta var mitt första inlägg och min lilla presentation av mig själv, den är säkert inte den bästa men jag lovar att jag kommer blir bättre genom tidens gång. Jag hoppas att alla har haft en bra 1 december, ta hand om varandra och så ses vi snart igen! Byyyeeee!

Likes

Comments