Header

Jag är tröttt hahaha nerååååå ;)
Ska vara barnvakt ikväll, laga mat osv, trevligt ☺

Hörs sen, skulle bara uppdatera lite snabbt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag saknar min pojkvän så enormt mycket just nu, vi bor 8 timmar i från varandra så vi träffas inte ofta. Men det har ingen betydelse för jag älskar han ändå lika mycket och kommer alltid att göra ❤
Älskar att skriva till honom på morgonen, sen så fortsätter heeeelaa långa dagen med att smsa med honom och ibland telefonsamtal i timmar , underbart ❤
Likes

Comments

Tjooo!
Hade fotografering idag, ett sånt där roligt foto med hela klassen som 9:orna brukar göra! Hihi as kul!
Längtar till bilden kommer hem nu asså!
Vårat tema var typ "pyjamasparty" eller ja, nåt liknande sånt haha 👏

Likes

Comments

äntligen helg och jag känner mig jätte dålig.. :( har haft huvudvärk hela dagen sen på slutet så började mina ben skaka och jag mådde as illa och kände mig svimmfärdig, började också att tjuta för öronen, trodde jag skulle falla i hop, klarade dagen i alla.

Åh varför bli dålig när helgen ska precis börja? aja sak samma! hoppas det blir bättre ikväll

 

Likes

Comments

Äntligen så är det snart helg! Skönt. Idag så lämnade jag in lite uppgifter som ja gjort osv så det känns bra att ha gjort bort dom för då slipper jag tänka på så många läxor haha. Nu så går vi bara 1 vecka till sen så blir det påsklov, härligt. Kommer inte att träffa Hampus förns till sommaren, jobbigt för jag saknar han så sjukt..

Nu tänker jag vila, är så sjukt trött. 😴

Likes

Comments

... Att skriva lite här på bloggen! Har varit ganska seg nu med de, men har haft ganska viktiga saker för mig. Sen har tiden bara försvunnit haha.

Tänker bara berätta att jag köpte the sims 3 efter skolan så jag har suttit och spelat de nu rätt så länge haha, men blir verkligen fast i det och timmarna bara rusar förbi ! Så var det med the sims 2 också.. Haha

Imorgon så har vi friluftsdag så tagga! Blir slalom i bjästabacken, underbart, sen massa fika med sig och hamburgare till lunch, hoppas på en toppen dag!
Godnatt💕Likes

Comments

Just nu så sitter jag och äter frukost, vid 12 så ska jag dra in till stan! Har inte varit på stan sen 4 veckor tillbaks :o oj oj oj.. Haha men det blir kul!

Min frukost😍👇Likes

Comments

Kollar på fångarna på fortet och äter frukt med choklad haha 🍇🍏🍐🍌🍫
Likes

Comments