godmorgon på er :-)
sitter på religion lektion och skriver om etik och moral.
är inte speciellt pigg idag Heller. skolarbetet tog längre tid igår än vad jag hade tänkt mig och kom inte i säng förens kl va över 1
idag går jag en lång dag. Inte kul faktiskt och så är det ärtsoppa till mat. Så får nog leva på fil å flingor idag :-P


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 19 Readers

Likes

Comments

Ibland förstår jag inte om jag gör saker och ting rätt.. man blir ljugen rätt upp i ansiktet gång på gång. och oavsett hur mkt man försöker förklara för alla att vara ärliga så får man höra dessa lögner om och om igen! 
Patetiska människor som absolut inte vet va fan de pratar om!! 

så ser denna värld ut. den är så otroligt orättvis. MEN de behövs för att den ska bli rättvis också eller hur? Men frågan är bara hur länge man pallar höra allt.    tillit till folk är överskattat. Just saying!! 

Likes

Comments

Inatt har det varit en jääävla storm. gick inte att gå ut i alla fall. Strömmen för oss va borta i ca 16 timmar innan den ville titta hem igen :) stackars människor som fortfarande inte har fått ström ännu :( 
Idag vankas det lite sysslor här hemma. sedan fortsätta med lite pluggande, Ikväll blir det mys med Lillan innan vi ska gå och lägga oss tidigt. Dagis och skola imorgon och underbart att hålla sig till sina rutiner igen :) 

Btw. Alice är ca 95 % blöjfri nu. bara nätterna som kan vara lite jobbiga, men den vanan ska vi nog se till och få bort också :) 

Haade!!  :-*​

Likes

Comments

Frågestunden


hur gammal är din dotter? - min dotter fyller 3 år nu den 19 mars :)

din reaktion när du fick reda på att du var gravid, vad fick dig att testa? -gravtestet togs den 25e Juni 2011 och jag var gravid i vecka 3-4. min reaktion va väl lite väl blandad, nervositet, rädsla, lycka och sorg. va ju ändå bara 16 år gammal när det beskedet kom, och vad som fick mig att testa va att jag började få symptom så som ömma bröst, illamående osv. sen när väl dessa symptomen kom så kom jag sjäkv å tänka på att min mens va försenad i 2,5 vecka. och då bestämde jag mig för att prata med en kompis och även pappan till Alice om detta och dom va med mig när jag gjorde gravtestet.

Hur reagerade omvärlden när du kom ut med att du skulle ha barn? - först va det ju pappans reaktion jag såg först. och han hade nog lika blandade känslor som jag hade, han va ju bara 14 år gammal ( skulle fylla 15 i sep ) sedan så berättade jag för min syster. som tappade hakan, hon hade också precis fått barn som 17 åring bara några månader innan. hon ringde ju såklart till min mamma som blev helt förstörd. Emils ( pappan) föräldrar va de olika reaktioner, hans pappa blev rasande medans hans mamma tog det bra. min egen pappa blev helt knäckt, eftersom min syster ändå hade gått igenom samma sak precis innan och han kunde nog inte förstå varför jag inte var lika försiktig.

Vad är det svåraste med Alice uppväxt hitills? - Allstå. egentligen så finns det inte som är svårt. man lär sig med tiden med att vara en förälder, men sedan har man ju jobbiga stunder då när man har mycket med skolan och massor runt om föräldraskapet. sen är ju Alice i den åldern då hon vill ha mer uppmärksamhet och ibland känns det som att man inte hinner med allt man vill hinna med när man är mamma.

Hur gammal var du när du fick Alice? - när jag fick Alice hade jag precis fyllt 17 år 5 dagar innen. ( jag fyller år 14e mars å Alice fyller den 19e mars )

Hur länge har du bloggat? - jag har ju haft en blogg på devote innan jag började blogga här, men vet inte riktigt exakt hur länge. har ju inte varit likaengagerad i bloggandet under tiden jag varit mamma då jag inte alltid har hunnit med det och jag inte haft orken. men får försöka ändra på det :)

Kan du göra Sanning o Konka video. - kanske kan göra en i framtiden. men inte just nu :P

hur är relationen mellan dig och Alice pappa idag? - våran relation idag är super bra. vi är jätte bra vänner och föräldrar till våran lilla tjej. kan inte få en bättre relation än den vi har :)

kan man få se en bild på hur alice såg ut när hon föddes och hur hon ser ut nu? - självklart :) bilderna kommer längst ner efter detta inlägg :)

vilken klass går du i och vilken skola? - Jag går 3e året på Barn och- fritidsprogrammet på Nilsericsonsgymnasiet i Trollhättan.

är du kär? - hihi ja är förälskad i en person ja :)

Trivs du i skolan? - Ja jag älskar skolan faktiskt, låter lite konstigt men sant ;)

Bor du hemma eller i eget? - Just nu har jag precis flyttat hem till mina föräldrar. men bodde i eget i 2 år innan :)

tack för era fina frågor. försökt svara så gott jag kan :)

Likes

Comments

Denna fredagen vaknade jag upp och var på ett topp humör. dock är ju lillan lite sjuk. men hon är pigg å alert ändå.. vad ska ni göra för kul idag då? :). själv ska jag och Alice bara vara hemma och friskna till. kanske blir en liten myskväll ikväll. Skolan började igår. men va inte riktigt frisk än så fick åka hem lite tidigare.

kommer att lägga upp ett inlägg ang era fina frågor så fort jag kan :)

HADE ! :)


Likes

Comments

Hej. tänkte att om ni vill så kan ni skicka in frågor till frågestunden till min mailadress  bella_best_@live.se 

*bella

Likes

Comments

Städ, tvätt å musik står på schemat idag!  Underbart.. Pannkakor har Lillan beställt idag så blir å göra det :P

Likes

Comments

Hej Alla. tänkte att vi skulle ha en frågestund.. Så ni kan väl skicka frågor till mig så lägger jag in ett inlägg när jag fått 50+ frågor. Jag lovar att svara 100 % ärligt, är det kränkande/stötande frågor så kommer som inte med! 

* Bella

Likes

Comments

Hellu, Nyss kommit in efter en PW, fan va trött man är i benen, 

Va även förbi gatuköket å hälsa på Evelyn som jobbade å alice fick en glass :P då va hon super nöjd.

Idag hade ja inga problem med Alice alls, hon gick å la sig själv helt enkelt å hade hoppats på att ha så varje kväll så man slipper brottas med henne för att hon ska sova!! 

ska dra igång en film strax. först ska jag plocka lite ifrån golven, Alice älskar å stöka ner ;)

* Bella

Likes

Comments

Sitter hemma och är fett röksugen. men men, vill man sluta röka så får man stå ut med alla humör svängningar å skakningar... att det ska vara så svårt att vara utan lix...

Alice har iaf fått mat i magen å det har jag med, köttgryta fick det bli idag, och det tyckte alice va JÄTTE gott ;)

* bella

Likes

Comments