Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har varit vaken sedan kl 07:00 och Izabelle har enbart sovit i 3 Timmar! En pigg tjej som absolut inte skall sova, vi har lekt vid baby gymmet, tränat nacken och myst samtidigt som jag även har hunnit städat och druckit mitt morgon kaffe. I vanliga fall så sover hon betydligt många mer timmar på dagen än vad hon gjort idag. Men nu efter mat så fick jag henne att somna, hon skulle bara sparka/sprattla sig upp och gosa in sig i kudden (hennes nya sov ställning) innan hon var nöjd och kunde slappna av :)

Idag är det fredag de betyder att vi har R* hemma i 3dagar nu, älskar fredagar fastän jag går hemma :) denna dag spenderas i soffan framför tvn. Hur ser eran fredag ut?


Likes

Comments

Kan inte låta bli att tänka tanken varje dag "tänk att det var du" just du som låg i min mage i 9 hela månader. Att det var din fot som sparkade jämt och ständigt, mot mina revben på vänstra sidan. Så som du hickade flera gånger om dagen och hur jag kände dig röra sig inuti mig. De var helt fantastiskt! Jag är så otroligt glad och lycklig över att du äntligen är här hos oss, men jag måste erkänna att jag saknar alla sparkar, hickningar, den stora magen och den eviga längtan! Och den stora frågan vem du var? Hur du såg ut, Om du var en liten pojke eller flicka! Minns hur jag och R sa till varandra jätte ofta "undra om det är en pojke eller flicka" dom tankarna snurrade runt dagligen.


Likes

Comments

- Som bilden visar så sitter jag och fyller i Izabelle's bok "första boken om mig" samtidigt som jag dricker en kopp te.

Likes

Comments

Senast nytt i sessans garderob, newbie har fått in så mycket fint skulle vilja handla allt! 😍Byxor med volang är en favorit här, andra paret och många fler skall det bli :)

Blusen och klänningarna är ifrån newbie/kapahl och byxor med volang är ifrån hm :)

Likes

Comments

Godmorgon!
Innan förlossningen så hoppades jag så att jag skulle åka på en ordentlig förkylning, så att jag skulle slippa att vara orolig för att bli sjuk med en liten bebis. Men ikke nu har jag blivit sjuk istället, hostar snart upp mina lungor! så denna dag skall bestå av att dricka te/ingefära och knarka host medicin.
Inte nog med det så har min lilla sessa lite feber så tar tempen vid blöjbyte och hoppas på att den inte skall höjas så vi får åka in till sjukhus :(

Nu har Belle somnat om dags för en stor kopp varm te!

Fick hem min söta nyckel ring ifrån hm häromdagen🎀

Likes

Comments

Nu var de länge sen sist jag bloggade, ett nytt kapitel i mitt liv har nyligen påbörjat. Ny bliven mamma till vår dotter Izabelle som kom till världen 4/1 - 2015

Just nu går jag bara hemma och försöker få rutin på allt medan vi inväntar våren.
nä nu är det dags för blöjbyte slänga på pyjamas inför natten! :)

Likes

Comments