Hela denna förmiddag har jag, Izabelle och hundarna spenderat hos hennes farmor. Vi åkte tidigt i morse och kom hem här för en stund sedan. Vi tog oss en mysig promenad och åt lunch, så himla skönt att komma iväg lite och även njuta av detta vårvädret vi har fått.

Izabelle somnade så gott i sängen så nu skall jag njuta av en kopp kaffe i väntan på att mannen skall komma hem :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I fredags så var Izabelles farmor och faster på besök, och detta hade de med sig till henne. Hon har snart mer kläder än mig


Likes

Comments

G o d m o r g o n! Min dotter tyckte vi skulle upp kl 7 idag, ja var dum och la mig kl 00 igår kväll när Belle redan somna kl 19 så får väl skylla mig själv lite... Men med lite kaffe så, har redan hunnit dricka kaffe, städa samt gå promenad och lekt med Izabelle. Nu håller vi på att tvätta sån rolig söndag denna :)

Likes

Comments

Lite kläder och skor kom med posten idag. både till Belle och mig, det här är lite av det utöver dessa så köptes även lite bas kläder :)

Likes

Comments

Idag blir våran prinsessa 8 hela veckor, tiden bara springer iväg. Så himla roligt att se henne utvecklas så mycket!
På 8 veckor har hon lärt sig/börjat med:

Jollra - följa med me blicken - sparkar massor med benen - röra sig mer på natten - hittat händerna som skall vara i munnen jämt - fått mycket mer kontroll på nacken och snart kan använda sin bumbo helt - vill gärna sova med ansiktet in i något

Likes

Comments

Hostar fortfarande men börjar känna mig mycket bättre, så skönt för jag klättrar snart på väggarna här hemma. Måste ut och hitta på något så denna veckan som kommer skall vi boka in lite att göra, exempelvis så måste vi åka och hälsa på Hanna som också nyligen blev mamma till lilla oliver :)

Denna dagen har varit en typisk söndag, soff hängt mesta dels av dagen, så de fick bli en promenad nu efter middagen med hundarna :)
Så nu skall vi invänta mordet som börjar om en timma på kanal 8 :)

Likes

Comments

Har varit vaken sedan kl 07:00 och Izabelle har enbart sovit i 3 Timmar! En pigg tjej som absolut inte skall sova, vi har lekt vid baby gymmet, tränat nacken och myst samtidigt som jag även har hunnit städat och druckit mitt morgon kaffe. I vanliga fall så sover hon betydligt många mer timmar på dagen än vad hon gjort idag. Men nu efter mat så fick jag henne att somna, hon skulle bara sparka/sprattla sig upp och gosa in sig i kudden (hennes nya sov ställning) innan hon var nöjd och kunde slappna av :)

Idag är det fredag de betyder att vi har R* hemma i 3dagar nu, älskar fredagar fastän jag går hemma :) denna dag spenderas i soffan framför tvn. Hur ser eran fredag ut?


Likes

Comments

Kan inte låta bli att tänka tanken varje dag "tänk att det var du" just du som låg i min mage i 9 hela månader. Att det var din fot som sparkade jämt och ständigt, mot mina revben på vänstra sidan. Så som du hickade flera gånger om dagen och hur jag kände dig röra sig inuti mig. De var helt fantastiskt! Jag är så otroligt glad och lycklig över att du äntligen är här hos oss, men jag måste erkänna att jag saknar alla sparkar, hickningar, den stora magen och den eviga längtan! Och den stora frågan vem du var? Hur du såg ut, Om du var en liten pojke eller flicka! Minns hur jag och R sa till varandra jätte ofta "undra om det är en pojke eller flicka" dom tankarna snurrade runt dagligen.


Likes

Comments