Header

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hahahah om jag gjorde!

2. Hur har dit 2015 varit? Asså varken bra eller dåligt, skolan har gått dåligt och jag har varken mått jätte bra eller väldigt dåligt. Men det har verkligen inte varit något speciellt med detta året1
3. Tror du att 2016 kommer bli bättre? Ja, det tror jag verkligen! Jag börjar äntligen gymnasiet och kommer ur gamla vanor och det känns som det kommer bli en 'frihet' att äntligen få börja gymnasiet, det är ju en så stor skillnad från grundskolan!
4. Blev du kär i år? Blev och blev, fanns gamla känslor. Men visste det fanns väl en person jag träffade och kände lite extra för, men vi passade helt enkelt inte. 
5. Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? Finns inget speciellt datum som jag kommer minnas, har inte hänt något speciellt i år, seriöst. Eller jo, 17 December, när vi fick biljetter t Justins konsert!
6. Vad är din största framgång 2015? Har inte haft någon framgång at all..
7. Bästa köpet? Inte köpt något speciellt, eller jo mina katter, hahah
8. Vad spenderade du mest pengar på? Hm, ja det kan man undra, onödiga saker i alla fall ;-)
9. Gjorde någonting dig riktigt glad? Matfestivalen var väl en bra helg som gjorde mig väldigt glad, sen massa saker med Axa såklart, även när jag äntligen fick träffa Sally igen!
10. Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Omg, finns massor! Alla låtar från Justin's skiva, Adore U - Lil rain, I hate u I love u - Gnash, Ingen annan rör mig som du - Norlie & KKV, Stressed out - Twenty one pilots, och självklara favoriten El perdón!
11. Vem har du umgåtts med mest? Shiiiiet, har försökt att umgås med många olika och inte samma vänner hela tiden, men det blir nog ändå Elvira, vi var med varandra is stort sätt varje dag i sommras!​
12. Hur många kysste du? Hahah, inget jag räknade direkt.. Så de minns jag verkligen inte..
13. Har du haft ett förhållande under 2015? Haha... nej. 
14. Är det något du saknar år 2015 och vill ha 2016? Bättre attityd och roligare minnen, och någon jag kan lita på, en kille jag vet inte använder mig som back up plan, bli starkare och kunna borsta bort skit enklare och klappa mig på axel när jag gjort något bra, vara säkrare i mig själv och självständig. ​
15. Vad önskar du att du hade gjort mer? Tränat, "levt livet" ahmen det typ..
16. Vad önskar du att du gjort mindre? Inte slösat tid på killar som är idioter och inte varit så jävla dum, jag visste att jag förtjänade bättre, inte bli överkörd. 
17. Favorit program på tv? Har inte tid att kolla tv.. 
18. Bästa minnet från 2015? Eh, hahah matfestivalen var jävligt rolig, Sen har jag massa minnen, men kommer inte ihåg, hahaha... 
19. Största musikaliska upptäckten? va?
20. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Asså det var så länge sedan jag fyllde år.. 
21. Vad gjorde du på din födelsedag? Tror jag och mamma fikade någonstans, har ingen aning, var så längesen, vet bara att jag var i Stenstorp dagen innan, tror inte att jag gjorde något speciellt faktiskt. 
22. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Inga fuckboys, nuff said.
23. Vad fick dig att må bra? Axa, amigooos
24. Vem saknade du? Vänner från förra året. 
25. De bästa nya människorna du träffade? LINNEA, baby
26. Vad vill du säga till dig själv inför 2016? Fixa nian nu, kämpa sista terminen och låt inte skit trycka ner dig, fila på attityden för din egen skull och det är okej att inte vara okej ibland, alla har ner gånger och det är mänskligt, och kom ihåg att jag är värd så himla mycket mer än vad jag tror.

MASSA BILDER FRÅN SLUTET AV  2015 ​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är på tåget hem till mamma igen, denna tåg resan är så seg. Att pendla mellan Skövde-Örebro har gjort att jag inte tycker om att åka tåg längre, blir uttråkad efter 10 minuter & sitter resten av resan och vill bara komma av.

Mamma hämtar mig på stationen sen, då åker vi direkt till Axa. Hon ska promeneras eftersom hon är halt i bak. Hon börjar ju bli gammal nu och efter hoppträningen i torsdags (vi hade 'hopptävling' & fröken Axa tog det inte lugnt alls, 110 km hela banan igenom.) så hon ska promeneras några dagar, så blir det förhoppningsvis bättre. Efter stallet kommer Ebba, vi får se vad vi hittar på, men det löser sig! Så skönt med lov man behöver ju inte tänka på vilken dag det är!

Likes

Comments

Är verkligen kass på att uppdatera bloggen. Vill så gärna ha igång den med massa inlägg som är roliga att läsa och bilder som inte är tråkiga som kommer från mobilen. Men det är svårt när man inte har tid och jag gör ju inte så mycket på vardagarna så vad finns det egentligen att skriva om... Går till skolan, kommer hem, somnar, åker till Axa, somnar. Spännande! Men drar igång bloggen igen, lagom till nyår. Den här tiden på året kan man finns det massa inlägg att skriva, om 2015, förhoppningar för 2016, med mer!


​Bild från i fredags efter julavslutningen på skolan, halva nian avklarad och bara halva kvar!

Likes

Comments

Skulle inte på stå att det är den bästa kombon.. Efter att jag slutat skolan åkte jag hem och pluggade till provet som jag har imorgon i SO, dock tog jag små pauser emellan åt eftersom det är omöjligt för mig att koncentrera mig längre stunder. Kollade några avsnitt av (med risk av att låta som en 11-åring) Wizards of Waverly place haha, men det är värsta nostalgin, plus att det var mitt favorit program för flera år sedan.

Mitt huvud har gjort ont hela dagen och jag har i princip pluggat hela eftermiddagen. Hjälpte mamma med tvätten eftersom hon tog Axa idag. Kändes som huvudet skulle explodera när jag var inne i torkrummet, så varmt och så kvavt..

Nu ska jag mysa ner mig i sängen, fixa lite med bloggen och gosa med Trixie.


Bjur på en TBT från matfestivalen, när mitt hår va rosa och livet allmänt bra.

Likes

Comments

Har bara två lektioner kvar idag, slutar ändå 15.30, då vi har en lång håltimma, där jag måste plugga matte. Eftersom jag har underkänt.. Sen ska jag hem så fort som möjligt, ångest för att Trixie har varit ensam hemma hela dagen.. Sen ska jag ut till Axa, ska klippa henne idag! Äntligen. Ska bli skönt att kunna arbeta henne ordentligt utan att hon blir svettig så det rinner.

lilla hjärtat

Likes

Comments

Sitter ute i solen med Tuva & Rivoli (Axa med självklart). Red ungefär i en timma idag, måste rida så länge för att hon ska börja gå bra... I fredags gjorde jag teriotestet & tro det eller ej men jag blev godkänd, grym är man ju. Ska blogga mer senare

Likes

Comments

Här är produkterna jag klickade hem från dermoshop under förra veckan. Har använt de i några dagar & tycker faktiskt om de. Det går snabbt och göra rent & man känner sig fräsch efter. Leveransen av produkterna gick fort och bra! Så det är väldigt bra produkter jag fått hem, ska använda de ett tag till innan jag gör ett liknande inlägg igen, fast med mer förklaring. Om ni klickar på bilden under, kommer ni direkt länk till den produkten ni klickar på!


Likes

Comments

Slutar om några minuter & då ska jag hem till Kajsa innan mamma hämtar oss för att vi ska hem & baka kakor till min bror, snäll lillasyter.. Hinner inte riktigt blogga nu, uppdaterar senare ikväll.

Likes

Comments

Står på bussen nu & är påväg till skolan. Det är ingen vidare jobbig dag idag, eftersom jag & Kajsa sitter i skolans cafe, vilket är väldigt lugnt. Dock har jag två prov idag, så måste gå ifrån.. Annars är allt bra, men nu skola.

Har ni hört hans nya album? Sjukt bra! Tycker speciellt om de tre låtarna över!

Likes

Comments

Never say never but never say forever.