Heej på er!

Har inte bloggat på ett tag men helgen var tuff. Jag var nämligen meden kompis då vi valde att gå på en fest med några killkompisar men det uppstod ett problem så att det blev lite bråk. Den kvällen slutade med att jag och min kompis gick hem till mig och myste med film och chips. Sedan dess har jag försökt att plugga till läxor och prov jag haft denna vecka. Jag har därför inte haft så mycket ork att blogga.

Men idag iallafall så har jag tränat, woow vad jag känner mig stolt haha. Nejmen hade inte tränat sen i helgen och då kände jag att det var ett bra pass och kände lättnad efter allt skräp jag åt i helgen. 

Jag hade tänkt och försöka sova nu efter en uppgift som ääntligen är klar!! 

Så det var allt för mig idag, Gonatt sov gott alla

​Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej igen :) 

Idag har varit en helt ok dag. Hände inget speciellt i skolan så det skippar vi. Men när jag kom hem kände jag för en liten renovering i mitt rum. Så jag började att kolla igenom garderoben och det vart en del kläder jag ska ge bort. Jag fick nämligen en utmaning av min bonus pappa att städa ur min garderob så får jag pengar för att köpa nya xD Det tyckte jag var en bra deal (hehe)...

När det var avklarat så började jag fixa och dona i rummet. Jag började vid hyllorna där de inte såg så fräscht ut och sedan över till mitt sminkbord. Jag är inte helt klar för hade annat som behövdes göra.

Till middag följer vi som vanligt Linas Matkasse, och idag blev det köttfärslimpa med potatismos (helt ok). 

Efter maten blev jag upphämtad av en kompis då vi drog iväg till gymmet. När vi kom fram så träffade vi en kompis som vi också gymmade med. Vi körde ett ordentligt benpass (då jag fortfarande har ont), och sedan även mycket mage. Jag har så ont att jag inte kan gå. Jag gymmar på ​Friskis & Svettis​ vilket jag tycker är ett väldigt bra gym till skillnad från mitt förra. Idag var det inte så många där så det var rätt skönt att slippa stå i kö till olika maskiner. Vi körde som uppvärmning lite stretch och gåendes/joggandes på springbandet. Vi var där i ungefär 2 timmar då vi blev upphämtade. Innan vi hoppa inte i bilen köpte jag på mig en jättegod bar och en smoothie för lite energi efter träningen. 

Mitt mål är nu att få en bra hälsa och en vältränad kropp. Jag ska försöka ta detta på allvar och sluta äta/dricka mycket onyttigheter. 

Iallfall nu blev det inte bara en workout inlägg men aja jag hoppas ni haft en bra dag ändå! Vi hörs imorron.

​Kram

Likes

Comments

Gomorron, just nu är klockan 8:50 och min buss går om en kvart. Är redo för att gå men kände för en liten uppdate.

Till frukost blev det amerikanska pannkakor med banan, blåbär och hallon vid sidan om. Idag har det varit en lugn morgon, försov mig inte som jag brukar xD 

Idag blir det nog en vanlig dag i skolan, som jag inte längtar (hehe) men ikväll ska jag blogga lite mer.

Ha en bra dag så hörs vi ikväll!

​Kram 


Likes

Comments

Varför starta jag en blogg nu? Jo, jag satt vaken för ett tag sen och tänkte, varför startar jag inte en blogg? Så nu sitter jag här i min säng, lyssnar på musik och knappar in ord på datorn för att göra ett hyfsat bra inlägg. Jag som gillar att dela med mig om mycket som händer såg jag en möjlighet att göra det här, ett annat sätt att kommunicera med andra som jag inte känner. Man får ta del av andras vardag och lära känna andra på ett annat sätt, och det tyckte jag lät intressant att testa. Om detta inte är min grej får vi se, jag ville iallafall väldigt gärna prova på.

Jag funderar på att små blogga lite då och då och sedan om detta är något jag gillar kanske det blir en blogg vecka där jag försöker blogga minst 2 gånger per dag. Jag kommer inte alltid lägga upp blogginlägg för det kommer de dagar som ser nästan exakt likadana ut, som en skoldag. Däremot om det kanske händer något under en skoldag som är intressant kan jag blogga om det.

Jag hoppas att detta kommer bli bra och att ni tycker om det. Har ni några frågor eller funderingar så får ni gärna kommentera det ni undrar. Ser fram emot detta och hoppas på god respons.

Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorron!

Kram

Likes

Comments