Godmorgon på er! Jag vaknade för ett tag sen för har jobbat natt! Wiohooo. Så är en aning trött just nu men blir ju piggare ju mer man gör under dagen!

Idag så ska jag jobba natt igen så då börjar jag vid 16.30 så jag hinner göra lite saker innan jag åker och jobbar idag. Måste städa, byta påslakan, byta handdukar! Sånt där roligt ni vet!

Annars då? Jo jag mår mycket bättre än vad jag har gjort ett tag nu. Har verkligen varit på botten och har varit rädd för vet inte hur jag ska ta mig där ifrån men jag har tagit mig där ifrån och kämpar mig uppåt med humöret!

Tänkte höra med er vad ni vill se min blogg?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jag har tyvärr INGEN video eller något filmat åt er ifrån helgen för jag hade WAY TO MUCH TO DO!! Jag var såååå stressad i lördags över hela alltet inför festen osv! MEEN måste bara säga att allt vart SUPER OCH ALLT VART JÄTTE KUL!! Måste skriva här också tack till alla som kom!

Likes

Comments

Hej på eeer! Jag har jobbat och jobbat och jobbat och vart sjuk :-(! Jag fyller år idag!!!! Finally! och jag ska jobba också hihi! inte oväntat. Jag väntar på att min pappa ska komma hit för vi ska fika lite och fira mig för han kan inte vara med på fredag och fira mig meen min mamma och syskon kommer då!

Annars då? jo på lördag ska jag ha en stooor fest för att fira mig! Älskar fester så därför är den suuper stor! Har beställt en massa ballonger och lite till! Funderar på att vlogga allt på lördag så ni får vara med och se allt!

Igår var det strömavbrott i hela Örebro! Och i måndags var jag och tränade med Irma!! Hur skönt som helst!

Likes

Comments

JAG ÄR BESATT av vampire diaries!!! Min lillasyster sov här i helgen och hon sa att hon ville se på vampire diaries och jag kollade med henne då och blev helt fast! Alltså!! GOD! hha vet att denna serie är ”gammal” men GUD va fantastisk denna serie är!!!

iaf!! Jag jobbar på hela veckan och jag jobbade idag och ska jobba tills lördag. Kommer vara helt död imorgon då jag börjar klockan 6!!! på morgonen alltså :-)

Som ni kanske förstår så är jag galen i Damon :-) Eller ah Ian!! HUR SNYGG??? DYING

Likes

Comments

Igår så jobbade jag natt (hihi) och var även ute och åt med några ifrån jobbet! Träffade även Matilda som jobbar i Stockholm nu men kommer att komma tillbaka till oss snart!!!

Det var super kul att träffa henne iallafall och dom lollo & Leila! Idag så är jag helt slut.. Vi stänger ju liksom 4 men har tid till 5 att stänga. So fun :-)!!

Idag så kommer min kära lillasyster hit och ska sova! Vi ska ha det så mysigt så!

Likes

Comments

Igår så jobbade jag, as usual! Jag stängde så jag jobbade till 02:-) väldigt kul! så idag är jag trött men jag överlever. Ska jobba idag med men inte stängning utan bara några timmar som är hur skönt som helst!

Annars då? hade tänkt att måla om i hallen i helgen MEN jag gör det någon annan helg istället eller en annan dag då jag vet att jag har tid och ork! Ska jobba torsdag och fredag med och då stänger jag så tror nog att jag inte kommer orka hålla på att måla.

Köpte en deo igår som luktar himmelskt?? helt amazed var jag när jag använde den! luktar som en GUDINNA!

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte börja blogga här istället för alla andra ställen jag börjat blogga på. (hehe). Tänkte att det vore kul att börja blogga igen så why not!
Tänkte att det vore kul om jag verkligen tog tag i detta som jag gjort med youtube nu! Att jag ska göra något sånt här för det är sååå kul! Jag har bloggat förut och det var verkligen VARJE DAG jag bloggade då! Men då var jag mindre och bara körde och jobbade inte så som jag gör nu! Men hoppas att ni kommer hänga med på min blogg och mina videos så haaadeee! x

Likes

Comments