VÄLKOMMEN NOVEMBER

Godmorgon på er och hej november!

Nu är det verkligen nerförsbacke till julen och som jag nämnde igår (inatt?) längtar jag så. Även fast november kan va riktigt dryg går det ändå fort nu. Julklappar har vi dock inte börjat med än. Jag är alltid ute i sista minuten så lär väl bli så även detta år haha.
Att vi nu har vår lilla tös att köpa julklappar till gör det i alla fall roligare. Tycker det är såååå tråkigt att köpa julklappar och jag får typ ångest för jag vet aldrig vad jag ska köpa till folk. Så att alltid börja i sista minuten gör ju inte saken bättre hah. Dock vet jag inte vad man önskar/köper till en 4 månaders i julklapp heller så vettefan om det blir roligare ändå... :)

Idag tog Adele en riktig fredagssovmorgon. Hann till och med gå upp fixa frukost till både mig och henne innan hon vaknade efter 11h40min sömn. Och då pratar vi om utan uppvak för mat. Jag njuter så, är så tacksam :)

Idag ska vi inte göra mycket. Det är grått ute så vi ska nog bara stanna inne o mysa i soffan. Få på oss lite kläder lagomt tills P kommer hem från jobbet så vi kan ta oss iväg till Maxi o handla till kvällsmaten. Vi ska äta kycklingtacos ikväll, var så längesen nu så det ser jag fram emot.
Hoppas ni får en fin fredag och helg!


Pusss

Drömmer oss tillbaka till sommaren denna gråa dag

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229