TISDAG ARTONDE JUNI

Heej på er!

Tisdag idag och solen skiner på för fullt. Dock är det städning som står på schemat idag så vi får väl se om man hinner njuta nåt av solen eller inte. Som tur är så är det inte allt för stökigt men vill ändå få det gjort.

Idag ska jag även packa då jag åker upp till Degerfors i morgon. Det är ju midsommar på fredag vilket betyder att vi ska upp ändå men jag passar på att åka upp lite tidigare, P kommer på fredag då han jobbar till sent på torsdag.

Annars då? Jo jag är hemma med en såå jobbig Theo. Han går runt o jamar och är allmänt jobbig för att jag inte släpper ut honom. Han älskar ju att vara ute i solen men jag gillar inte att ha honom ute när jag är själv. Dels för att han kan få såna hyss för sig. Han har hoppat upp i stolparna som håller upp kattnätet flera gånger. Och så är det det här med dom andra katterna som kommer o går. Även hundarna för den delen. Han tror han äger dom också...
Men för att uppdatera lite om bråket här hemma så går det faktiskt ganska bra. Dom har varit åtskilda under natten igen och Elsa morrade och fräste imorse när Theo satt utanför. Men nu försöker vi ha med Elsa här ute när vi är hemma för att dom ska kunna se varandra. Elsa måste förstå att Theo inte vill något illa så hon slutar fräsa åt honom. Så vi låter henne sitta med oss om vi sitter vid bordet eller i soffan, men hon får inte gå runt själv så länge hon fräser. Men den där lilla tjejen är så konstig om man får säga så. Hon låg i soffan förut och Theo var på väg att få mat. Då sprang hon dit och åt hon också, Så dom satt brevid varandra en stund o åt tillsammans. Sen slappnade hon av o gick runt en stund innan hon la sig. Varken morrade eller fräste när Theo kom nära.
Såklart känns det super bra att vi redan har kommit så långt. Sist tog det cirka två-tre veckor innan vi nådde det här stadiet. Men man får inte ropa hej för tidigt, vi får se hur det utvecklas och ta det i små steg. Men känner mycket mer hopp denna gång.

Nu är det dags att ta tag i städningen i denna värme. Känns lovande haha.

Pusss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229