SÖNDAG FJORTONDE OKTOBER 18:42

Slut på lungnet! Satt i sängen för mig själv o pluggade och lyssnade på musik o hade dt skönt när mina rumskompisar plötsligt stormar in i rummet. Har vart så skönt här på rummet när jag haft dt för mig själv.
Dt är verkligen jobbigt o dela rum med folk. Tror jag är den som tar minst plats i dt här lilla rummet. Alla andra är överallt.
Meeen, om två veckor är jag hemma på mitt egna rum o kan slänga grejer överalllt! Jag ska stå ut.
Börjar dock bli jobbigt nu. Känner att två veckor räcker, skulle kunna åka hem nu om dt va så. Skulle inte göra nånting alls.
Dt jag faktiskt skulle vilja göra med dom här två veckorna som är kvar är att bara hoppa av kursen, ta in på hotellet brevid o bara njuta resten av tiden. Kasta den där jäkla boken i havet o leva livet.
Men nej jag ska inte dt. Men dt lockar mer än nåt. Jag ska, även fast att jag Vet att jag inte kommer klara av kursen, kämpa ända fram till målet o sen komma hem o inse att jag faktiskt tog mig igenom hela kursen på nåt jäkla vis.
Men nu vet jag iaf att jag ska aldrig nånsin i hela mitt liv plugga igen. Dt är verkligen dt värsta jag vet. Om jag av nån konstig anledning får för mig att göra dt nångång igen, snälla stoppa mig då.
Försöker plugga drinkar just nu. Går som vanligt, vet inte hur jag ska få in dom. Imorrn äre Free Pouring prov oxå. Dt ska ske ettt mirakel om jag ska klara dt.
Hade jag vart bra på allt dt här som har med skolan att göra skulle jag tyckt dt va kul och allt dt där. Nu tycker jag faktiskt inte att dt är kul. Bara jobbigt. Tänk själv, hur kul äre om du står i baren o läraren ropar upp drinkar efter drinkar o du har inte en jävla aning om va som ska va i eller att dt ens är en drink.
Jag skulle tycka att dt var kul om jag bara skulle kunna drinkarna...
Även fast folk hemma troligen inte kan förstå att jag vill hem nu så äre faktiskt så. Har insett att jag är en hemma människa o hur bra jag faktiskt har dt hemma. Jag kan vara vart som helst i världen, bara jag har min familj och vänner med mig.
Vill inte dela på ett litet rum med tre andra på typ andra sidan jorden bara för dt är varmt här, vill inte vara tvungen o gå till affären o handla vatten så fort jag är törstig, sova i en oskön säng som gnisslar så fort man rör sig, och även sova utan kudde och allt vare nu är.
Jag vill ligga i min egen säng med mina 7 kuddar, kolla på film och äta ostbådar. Ha galna utgångar med mina underbara och kunna klä mig i varma fina kläder.
Så ja, nu ser jag fram emot o få börja packa ordning resväskan och sen tillslut komma hem :D
Idag har dt inte blitt mkt alls iaf. Sov till tolv, hur skönt som helst. Vart vid poolen en stund och så mest bara pluggat. Även så kvällen kommer fortsätta nu.

Pusss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229