ONSDAG TRETTIONDE OKTOBER

Heeej godingar!

Jag har verkligen blivit så dålig på att uppdatera nu. Skyller på att mammalivet kom ivägen haha.
Dagarna rullar på som vanligt här hemma. Adele är världens mysigaste och hon har verkligen blivit en liten minimänniska nu. Hon utvecklas för varje dag som går. Nu det senaste är att hon börjat skratta med ljud. Första gången va i söndags och sen har det kommit två gånger till sen dess. Min stora tös!

Vi har kommit in i rutiner nu och lärt oss hur hon funkar och vad hon vill, för det mesta. Så allt går så mycket lättare nu. Första månaden höll jag ju på att gå under. Det absolut bästa nu är väl att hon sover heela nätterna. Som mest har hon sovit cirka 10 timmar i sträck. Så jag är såå glad, njuter så länge det varar.

I helgen var vi upp till stugan o slog ihop den imför vintern. Annars har det väl inte hänt några större saker så sen sist. Adele o jag myster runt här hemma, går ner till Allum ibland, bakar o grejar mest hemma. Så livet flyter på.
Nu börjar tösen på att vakna till liv efter en timmes tupplur. Så ska snabba mig o fixa hennes mat, hon äter ersättning, och sen ska vi mysa i soffan.

Pusss

Gillar

Kommentarer

Catrinj
Catrinj,
Världens sötaste lilla hjärta ❤❤❤nouw.com/catrinj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229