ONSDAG TJUGONDE NOVEMBER

Det blev ett mindre uppehåll igen, det har dock inte hänt jättemycket ändå. Mamma och pappa var som sagt här i helgen så det blev Liseberg i fredags och sen var vi inne i Nordstan på lördagen.

I söndags blev våran tös hela tre månader, hur fort går det inte då. Min lilla bebis. Hon hade även sin första namnsdag i söndags då hon heter Naemi i mellannamn.

Igår var vi på BVC för 3månaderskontrollen. 7140 gram väger hon nu och är 62(?) cm lång. Jag är dock ganska säker på att hon är 64 cm då det var det jag tyckte sköterskan sa när hon mätte, men hon skrev 62. Det har hänt en gång innan att hon sa en sak o skrev en annan. Men jaja, hon växer som hon ska och det är det viktigaste. Igår var det även dags för vaccination. En spruta i varje lår mot bland annat polio, stelkramp och allt det det. Sen fick hon sista dosen mot rota.
Hon var så duktig min lilla, blev ledsen just när hon fick sprutorna men blev lugn direkt det var över och hon fick nappen. Efteråt kan dom bli lite gnälliga, få feber och sånt men har inte märkt nånting på tösen så det är skönt att det gick så bra.

Nu sitter vi i soffan och myser. Eller Adele har somnat så hon ligger här brevid mig och jag ser på Astrid Lindgrens jul. Hur mysig film ät inte det då!
Resten av dagen ska vi inte göra mycket mer än o mysa hemma.

Pusss

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det är verkligen tur att hon växer som hon ska, för hur söt är hon inte?! <3
nouw.com/emmaengstrom
izabellanyquist
izabellanyquist,
Men jaa, visst är hon! 😍
nouw.com/izabellanyquist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229