NYINFLYTTAD OCH ETT ÅR ÄLDRE

Heeeeej på er godingar!

ÄNTLIGEN HAR VI FLYTTAT!
I lördags gick första lasset mot vårt nya hem. En flytt är ju en flytt så känner inte för att gå in så mycket på just det.
Det ända är väl att Theo försvann under tiden vi bar ner till släpet. Eftersom det inte fanns så mycket ställe  kvar att gömma sig på trodde vi att han smitit ut. Jag sprang nog runt en timme både ute och inne i en timme innan vi tillslut hittade honom, inne som tur va.
I söndags komma mamma och pappa en vända till med ännu ett lass. Vi har sååå mycket saker. Sånt kaos det blir när man flyttar.
Men nu är vi i alla fall här. Vi trivs redan så bra, lägenheten är sååå fin. Så fräch, ljus, öppen och ny. Helt renoverad för några år sedan. Den är allt våran gamla inte var.
Lägenheten ligger i Partille med gångavstånd till Allum. Känns så kul att ha så nära till ett stort köpcenter.

I söndags fyllde jag ju även år, så nu är man helt plötsligt 26 också.
Annars har det inte hänt något mer speciellt utöver själva flytten. Vi försöker komma iordning här hemma, är ju en del kartonger o packa upp. Idag är ju P iväg o jobbar igen så jag har fått endel gjort när jag gått här själv o grejat.

Nu är jag färdig för idag så har slagit mig ner i soffan för lite tvmys innan läggdags. Ska gosa med min lilla Elsa här också. Hon är väldigt rädd av sig så flytten har tagit hårt på henne. Det är först nu hon vågar sig fram lite smått från under sängen.

Pusss

  • Postad i: VARDAGLIGT
  • Nära Oluff Nilssons torg, Partille

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Grattis i efterskott 😊
nouw.com/juliavnmelin
izabellanyquist
izabellanyquist,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Guuud så roligt för er!! <3
nouw.com/emmaengstrom
izabellanyquist
izabellanyquist,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229