MÅNDAG TRETTONDE MARS

Heej alla fina ni!

Först och främst, vi är hemma! Vi blev ju som sagt fast i stugan i helgen. Bestämde oss för att åka hem på lördagen men kom inte loss med bilen då vi fastnade i snön när vi kom på fredagen. Vi la hela lördagen på att försöka ta oss loss, leta folk som kunde hjälpa oss. Vi provade allt. Sen gav vi upp och insåg att vi blev fast en natt till.
På söndagen kom mamma och pappa upp för att hjälpa oss. Efter mycket om och men kom vi loss, hur skönt! Packade ihop och städade av och åkte hem, äntligen.

Måndag idag och start för en ny lektion, redan inne på lektion 4. Går så fort och är så kul. Åtminstonde när jag är med på noterna och vet vad och hur jag ska göra. Idag är det dock typ tvärtom. Har inte alls nån energi för att anstränga mig idag. Har läst igenom denna lektion och vet vad jag ska göra och så, men känner bara Hur ska jag göra?
Har suttit och försöka koncentrera mig och anstränga mig i några timmar nu men kommer ingenstans. Så nu har jag bestämt mig för att lägga ner för idag och ta nya tag imorgon stället. Tror det blir bättre så.

Så nu tänkte jag slå ihop datorn, fixa lite mat och sen lägga mig i soffan och kolla på en film istället :)

Pusss

Har i alla fall sällskap, vart man är sitter :)

Gillar

Kommentarer