MÅNDAG TOLFTE MAJ

Jag lever! Lördagen fanns dt ju dock ingen tid att blogga på då dt va dags för bröllop i Linköping. Hur bra och roligt som helst. Har aldrig druckit så mkt vin. Och jag tycker inte ens om vin egentligen...vad hände? Kan dock inte rekommendera någon till att ha på sig klackar över 12 timmar i sträck. Fyfan har fortfarande ont i fötterna... Hade faktiskt med mig ett par platta skor som jag skulle byta till, blev visst inget med dt känner jag. Usch usch, men en underbar dag och kväll va dt iaf! :)
Igår vaknade jag då i Idas soffa med min mktmkt bakfulla kusin. Mamma, pappa, Pontus och Julia åkte hem före och Lisa och jag åkte lite senare med farmor och farfar. Ett stopp vid husvagnen i Vadstena blev dt innan vi åkte hem.
Väl hemma blev dt pizza och ett avsnitt Oth innan jag insåg att dt va lika bra o gå o lägga sig i sängen iställe. Då va kl typ 5. Somnade och vaknade vid halv åtta, gick upp o tog av mig kläderna som jag fortfarande hade på mig, sen gick ja o la mig igen o sov till 5 imorse. Sjukt trött!
Jobbat idag, sen vart med mamma till valla och inventerat lite. Efter dt va vi hos mormor o morfar en stund och nu har jag nyss kommit hem. Ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på Once upon a time. Sen får dt bli kvällen för mig.
Imorrn äre ju veckans värsta dag så bäst att ladda upp lite.
Pusss
Har typ inga bilder från bröllopet för min mobil dog typ direkt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229