MÅNDAG TJUGOANDRA OKTOBER 16:03

Såååå kul. Igår kväll skrev jag ett långt inlägg och sen när jag skulle publicera dt gick dt inte för att internetet dampade! Så dt blev inge med dt och vad jag skrev i dt kommer jag inte ihåg nu.
Så iaf. Har precis kommit tillbaka till rummet, slutade för en stund sen. Dagen började med flairprov. Och ja, dt gick skit. Jag va jättenervös, flaskan for både hit o dit, och jag glömde bort nåra delar. Kom ju på dom men ja tvungen o tänka först. Men jag tappade inte flaskan en gång, dt är jag iaf glad för! :)
På tordag får vi reda på hur dt gick.
Annars gick dt så jävla dåligt i baren idag. Börjar fundera på om jag bara blir sämre o sämre. Herregud.
Nu ska jag ta dt lite lugnt o plugga historia. Satt i tre timmar igår kväll o sammanfattade alla ämnen. Eller ah, alla o alla, jag har inte ens kommit igenom alla.
Så dt ska jag göra nu.
Efter klockan 6, när Malin vart i baren, ska vi gå iväg till Burger King o äta mat o plugga. Själv ska jag ligga här tills dess o plugga för mig själv.
Jag ska inte va i baren, idga iaf, för jag känner att jag inte kommer lära mig pga av att vara där. Eller jag vet att dt är så.
Alla säger att man ska träna i baren o allt sånt för o lära sig. Men nej, för mig äre inte så. Alla lär sig på olika sätt.
Jag har vart i baren varje skoldag i tre veckor nu, och jag kan inte en drinkr pga av att jag vart där. Dt går äligt talat bara sämre för mig när jag är i baren.
Så nej, nu tänker jag koncentrera mig på historian ett tag.
Nu plugga!
Pusss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229