MÅNDAG FEMTONDE JULI

Heej från semesterbubblan! 🌼

Vi befinner oss som sagt i Värmland nu i sommarstugan. Vi kom hit o fredagskväll. Man hamnar som i en liten bubbla här uppe, glömmer lite att det finns en verklighet utanför den här skogen.
Försöker att inte använda mobilen så mycket heller då min mobil slukar batteri som bara den. Att bara kolla fb/Instagram några minuter drar typ 5-10% vilket inte är optimalt då vi bara har solcellsel här uppe. Det tar galet lång tid att ladda då.
Med detta ville jag då mest säga att det kanske inte blir så många inlägg denna vecka.

Så vad har vi gjort dessa dagar? Inte mycket alls faktiskt. Bara njutit och tagit det lugnt, grillat och ätit gott. Vädret har inte varit på topp men vad gör man. Förhoppningsvis hinner vi få lite sol och bad inna vi åker hem.

Vi lämnar faktiskt stugan redan på onsdag. Då tar vi med katterna o åker till Degerfors för en natt. Onsdagkväll ska vi på räkbuffe med mamma o pappa och torsdag morgon åker P och jag en snabbis till Göteborg då vi ska till barnmorskan. Efter barnmorskan åker vi tillbaka till Degerfors, hämtar katterna och åker tillbaka till stugan. Så det blir mycket flängande där ett tag men men, det blir nog bra.

Vi har gått in i vecka 38 nu med, det närmar sig verkligen. 19 dagar till BF! Galet. Har inga känningar eller någonting som säger att förlossningen skulle va pågång så vi får väl se när bebis bestämmer sig för att komma. Babyskydd och BB väskan är iaf med för säkerhets skull. Bara jag får mina räkor på onsdag så är jag nöjd, sen kan bebis få komma 🥰

Nu är det dags att tända grillen här, det blir grillad kassler och färskpotatis här ikväll 👌

Ha en fin veckahörs vi när vi hörs!

Pusss

Några från dessa dagar 🌼

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Men åh vad kul att du är i Värmland, bor ju där så man känner sig som hemma! 😃 Njut nu och tänk inte för mycket på uppdatering! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Alltcreepy
Alltcreepy,
Men åh vad mysigt med Värmland. Dessutom såg kakan sjukt GoD ut 💕
nouw.com/alltcreepy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229