LÖRDAG TJUGONDE OKTOBER 12:49

Äntligen står min nerräknare på sju dagar. Den här tiden för tre veckor sen var jag i Bangkok, jag hade inte ens kommit fram. Den här tiden om en vecka har jag precis lyft från Bangkok. Men den här gången går planet åt helt rätt håll. Längtar så sjukt mkt.
Känner att den sista veckan kan bli kanske den värsta, men oxå den bästa. Flair prov på måndag. Slutprov på onsdag. Hem på lördag.
Planet från Phuket till Bangkok går 07:00 på lördag. Väntetid i omkring 4 timmar innan planet till Amsterdam går 12:20. 18:55 landar jag i Amsterdam där väntetiden är 2 timmar. 21:00 lyfter vi till Stockholm och landar tillslut 23:00 på arlanda. Äntligen.
Gårdagen. Herregud vet inte vad, men den va annorlunda. Hade ju först White party här nere med hamburgerbuffé och tävlingar o sånt. Senare blev dt Bangla Road och ett besök på "Den glade viking" som är ett uteställe. Vad som hände sen orkar jag inte ens gå in på. Men jag landade, tillsut, i min säng halv fyra.
En sak jag absolut inte kommer sakna är att dela rum! Självklart klarar inte folk av att vara ens liite tysta när dom kommer hem nåra timmar senare. Skriker o dundrar o har sig så att troligen hela hotellt vaknar. Lämnar dörren öppen när dom ställer sig i trappen utanför o härjar som aldrig förr...
Inte nog med dt. Samma folk som väckt mig mitt i natten går även upp före mig för o gå till stranden o börjar låta igen. Själv hade jag tänkt att sova ut idag men nej nej. Gick ju inte om sova mer efter dt.
Ganska skönt nu iaf. Alla på mitt rum är på stranden. Va faktiskt skönt o bli av med dom. Kände inte att jag ville följa med till stranden idag. Dt är inte jättefint väder heller iaf. Har iaf poolen om dt skulle va så.
Om ett tag eller så ska jag iaf gå ner o äta med Malin. Sen ska jag nog försöka plugga lite.
Ikväll blire ju drinktävling o så dära. Men nåt Bangla Road blire inte ikväll iaf.
Pusss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229