HELGENS BILDER

Heej på er! 🌸

Vilka dagar vi har bjudits på va, vädret har ju verkligen varit på topp! Vi har ju haft besök av mamma o pappa där av ingen uppdatering då vi haft fullt upp 😊

För övrigt ingen bebis än, inne i vecka 40(!) nu, 5 dagar till BF och inga tecken på att någon vill komma ut än 🤰🙄

Hur som, tänkte göra en liten snabbuppdatering om vad vi gjort o sen slänga in lite bilder.

Så, mamma o pappa kom ner i torsdags efter lunch. Då hoppade vi på bussen/spårvagnen in till liseberg o så mös vi runt där några timmar. Vi spelade på hjul, körde 5-kamp åt glass o hade det allmänt bra. Varmt hade vi det också men vi överlevde.

Fredag åkte vi in till Göteborg vid lunch. Gick på stan o strosade runt fram till jag hade tid hos barnmorskan kl 13. Fick ju ännu en extra tid för att kolla blodtrycket igen, men allt såg bra ut så det var skönt.
Efter det strosade vi runt lite mer på stan, åt lunch och sen tog vi en tur med paddan i stekande sol.
Tanken var även att vi skulle spela minigolf men klockan drog iväg så.
Efter en heldag på stan i stekande sol åkte vi hem, drog iväg på ett kvällsdopp och sen avslutade med tacos på uteplatsen 👌🌞

I lördags hade vi utflyktsdag. Vi var ute vid havet, besökte bräckboden i Kungälv och åt pizza innan mamma o pappa åkte hem framåt kvällen.
Så ser har varit några fartfyllda dagar i underbart väder.

Igår gjorde P o jag inte mycket. Vi hade faktiskt regn o åska halva dagen men det gjorde inte så mycket. Fick chans att vila vilket jag gjorde typ hela dagen så.

Imorse vaknade vi vid 6 av att Theo satt o skrek på en främmande katt som tagit sig in på våran innätade uteplats. Annars har det inte hänt så mycket mer idag.
Vi har 30 grader, dock lite halvmolning här idag. Så planen är att åka ut till Ps mamma o bada i poolen när han kommer från gymmet om ett tag. Måste ju passa på att bada nu när jag får 🤰🌊

Hoppas ni får en fin dag 😍

Pusss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229