Fjäderörhänge?

Alltså, den här grejen med fjäderörhänge? Ja vet faktiskt inte riktigt vad ja tycker om dt, att bara ha ett örhänge med en stor fjäder. Just nu är dt väl inget ja skulle välja att ta på mig iaf :)

Men en sak ja är säker på, Killar ska absolut inte ha så! Alltså, att en kille har ett stort örhänge med en fjäder i bara ett öra, där går gränsen! Haha trode inte att dt skulle gå så långt iaf :)
Men nej, fjäderörhänge+killar=Nej!

~~~~

Kollar iaf på Idol nu tillsammans med...nej juste, ingen. Börjar bli ganska tråkigt att ungefär alltid va själv. Tur att ja har vanan inne iaf ;)
Har inte haft en allt för rolig dag idag. Hamnade i sängen med världens ondaste mage förut :( Haha " hamnade i sängen med " dt lät ju dt haha :)
Nej men har iaf haft jätteont i magen idag, så har bara legat i sängen med värmedyna, sovit o kolla på tv.

Är så sugen på godis oxå! Ja vill ha massa choklad o pringles o massa gott. Hoppas mamma har köpt nå gott till mig nu när hon kommer hem :) Man kan ju iaf hoppas (a)
Eller oxå så kanske ja inte ens ska tänka o hoppas på dt, för om hon nu inte har dt blir ja ju kanske lite besviken. Men om hon har dt får ja ju en överraskning!
Bra, ja slutar tänka påt så får vi se hur dt går ;)

Men nu ska ja fortsätta kolla på Idol :)

Pusss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229