BALKONGMYS

Heej på er! 😍

Ännu en underbar dag lider mot sitt slut. Jag är ju hemma i Degerfors igen efter en långhelg i Göteborg. Idag började jag dagen med frukost och solning på balkongen. Det stekte seriöst så att det började rinna på magen!
Fortsatte förmiddagen med att tvätta och städa av lägenheten vilket inte va så kul. Det typ kokade lägenheten och att springa runt o städa inne va ingen höjdare då.
Men, efter 14 åkte jag hem till mamma för brygghäng. Hur underbart att bara ligga o njuta i solen och äta gott, livet alltså 🌞

Nu sitter jag på balkongen o bara njuter av kvällen. Det gäller verkligen att njuta och ta vara på varje stund i detta väder!
Imorgon ska det väl bli något svalare ute så då ska jag försöka att ta tag i lite packning här hemma igen. Har inte packat på typ två veckor nu och dagarna går ju för det. Men vill ju inte vara inne nu när det äntligen har blitt vår/sommar. Man ska nog kanske flytta på vintern istället haha 😊

Nu är det snart dags att gå in o fixa för kvällen. Har en tvätt som snart är redo för att hängas och måste bädda iordning sängen som står utan sängkläderför tillfället.

Pusss

  • Postad i: VARDAGLIGT
  • Nära Degerfors

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så underbart att kunna sitta ute på balkongen, superhärligt!
nouw.com/emmaengstrom
izabellanyquist
izabellanyquist,
Jaa så underbart! 😍
nouw.com/izabellanyquist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså HUR mysigt ser det inte ut?? <3
nouw.com/matildaberlin
izabellanyquist
izabellanyquist,
Jaa så myys! 😍
nouw.com/izabellanyquist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229