BABYSHOWER

Heej på er godingar! 🥰

Nu är jag återigen hemma från Degerfors. Det som skulle bli ett vanligt besök för att fira min födelsedag i efterskott blev istället den bästa helgen på länge!
När vi ramlar in hos mamma o pappa klockan 15:00 för kalas visar det sig att mamma har styrt ihop en babyshower för mig. Alla mina bästa va där, så jag blev sååå glad.
Nu när jag flyttat, och faktiskt inna det också, så ses vi inte så ofta. Man har ju blivit vuxen och livet kommer emellan, alla har ju sitt. Så det var så kul att träffas igår.
Det blev massa gottit och bebis fick så mycket fint! Jag är så tacksam! 🥰

Och eftersom vi ändå va igång ramlade det även in lite släktingar vid 18 tiden för födelsedagsfirande. Så jo, jag fick även ett sånt ändå haha. Så det var bara att börja om på allt gott och fick även lite mer fina presenter. Men jag tänkte att gör ett eget inlägg i veckan om helgens fina presenter 😊

Idag gjorde mamma och jag även gipsavgjutning på min mage. Det var ju intressant haha. Var ju inge svårt för mig som bara behövde stå där men mamma tyckte väl inte riktigt samma haha. Men det gick bra tillslut, tror nog att den blir bra. Den är kvar hos mamma så den får torka ordentligt, sen ska den putsas och göras fin. Så den blir nog bra 😍

Pusss

Gillar

Kommentarer

Catrinj
Catrinj,
Haha, ja det blev ett intensivt dygn 🥰❤nouw.com/catrinj
izabellanyquist
izabellanyquist,
Det blev det 😅💕nouw.com/izabellanyquist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229