AND SO THE LION FELL IN LOVE WITH THE LAMB

Råkade visst bli en sån där datorfri dag igår med, och nära på idag oxå. Läser ju som sagt i min lilla bok istället för o göra nånting annat. Men jag kan glädja er med att dt nu inte är mkt kvar av boken ;)
Idag iaf har jag jobbat. Började typ 10:20 bara för jag har så kort dag på tisdagar, 4 timmar.
Lyckades slå i ena fingret typ så jag fick jätteont i nageln efter dt. Nu känns dt som om hela nageln ska låsna när jag kommer imot den...
Precis när jag skulle åka till jobbet idag så ringde dt ett nummer till min mobil. När jag svara så vare nån där som precentera sig o sa att hon ringde från bingolotto. Åh vad har jag vunnit nu! tänkte jag.
När hon sen pratat på i fem minuter om hur bra dt va med att prenumerera på bingolotter tackade jag nej o sen blev jag av med henne.
Roligt jobb hon måste ha som ringer runt till hela Sverige o rabblar upp samma saker 1000 gånger om dagen....
Iaf, nu har jag nyss duschat och precis satt mig här för första gången idag. Har legat i sängen o läst sen jag kom hem från jobbet.
Nu ska jag snart fixa lite för kvällen o allt sånt och läsa lite till ;) Klockan nio blire inge mer läsning för idag för då äre jag sóm sitter klistard framför tv o kollar Twilight. När dt går så underbara filmer på tvn kan jag bara inte missa dom. Förövrigt väntar jag som en galning på sista filmen!
Hörs imorrn!
Pusss
Eftersom jag inte fick nån pumpa iår, får jag nöja mig med förra årets!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229