26ÅRSKALAS OCH EN DAG KVAR

Godmorgon på er! 🌻

Alltså det är redan fredag. Veckan har gått så fort vilket känns både bra och dåligt.
Bra för att P kommer hem i dag och att det närmar sig flytt. Men mindre bra för att jag hade velat vara mer klar med packningen o allt här hemma än vad jag är. Och sen är känns det självklart lite konstigt ändå att det nu bara är en natt kvar i lägenheten. Mitt första alldeles egna hem jag bott i i nästintill 5 år.

Alltså jag kan inte fatta att det är dags nu. Imorgon går flyttlasset ner till Göteborg. P och jag ska äntligen få bo tillsammans igen, vi ska börja ett nytt liv tillsammans i en ny stad. Jag kan fortfarande inte fatta det 😍

~~~

Igår eftermiddag hade vi även kalas för mig. Mitt i allt med flytten har jag typ glömt bort att jag fyller år på söndag. Nu har det ju inte varit det man gått o väntar på. Inte för att jag väntat o längtat efter min födelsedag så värst de senaste åren ändå, men ändå. Att bli uppvaktad, få nån present och fika är ju aldrig fel haha.
Men det här med att bli äldre. Vad hände med åren lixom,  26 alltså? Känner mig verkligen inte som det. Och jag känner mig definitivt inte som att jag börjar på att närma mig 30, alltså den tanken!

Men nu hörni är det verkligen hög tid att börja med dagen, såå mycket som ska hinnas med idag.
Hoppas ni får en fin fredag!

Pusss

  • Postad i: VARDAGLIGT
  • Nära Degerfors

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Kan tänka mig att du är pirrig inför imorgon, så roligt! 😃 Kram
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229