1 ÅR

Idag är det på dagen 1 år sedan vi plussade på stickan. Hur sjukt att det går så fort. Jag kommer ihåg dagen så väl för att inte tala om dagarna innan. Mensen komma på lördagen +/- en dag. Så jag väntade från fredag, den kom inte, lördag, kom inte. Då var jag ju säker på att den skulle komma på söndag. Men när den inte dök upp då heller började jag misstänka något.
Måndagen jobbade jag och ju mer dagen gick utan att det blev nåt bestämde jag mig för att köpa med ett test hem på tisdagen om den inte kommit än. Tisdagen kom och jag skulle jobba öppning på jobbet vilket betydde att jag skulle sluta kl 14. Apoteket låg bara några meter från våran restaurang så direkt jag slutat gick jag dit o köpte ett test. Nu var jag dock redan helt säker på att det var ett litet pyre i magen men man vill ju ha bevis haha.
På vägen hem funderade jag på om jag skulle vänta på P innan jag testade. Dock hade jag inte ens berättat för nåt för honom under dessa dagar. Jag kom hem och såklart kunde jag ju inte hålla mig med o vänta. Och vad visar stickan? Positivt såklart! Så galet.
Nu sitter vi här precis ett år senare med en liten 3månaders tös!

Gillar

Kommentarer

Catrinj
Catrinj,
Världens goaste lilla tös ❤❤❤nouw.com/catrinj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229