Jag tänkte börja med något som heter veckans blogg. Jag tror de flesta vet vad det är men för er som inte vet så är det att jag väljer en blogg varje vecka som jag har gillat lite extra och tipsar er om den.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är skolan igång igen. Jag är inne på tredje veckan i skolan. Just nu har vi temadagar idag och imorgon, idag har vi haft HLR  alltså hjärt och lungräddnig och så sen imorgon ska vi till branstationen och vara där sen ska vi till skolan igen och göra nåt kommer inte ihåg vad men ajja. Just nu ligger jag i sägen och lyssnar på musik och chillar.

Likes

Comments

Nu har jag haft ett litet uppehåll från bloggen. För att ag inte har orkat nu under sommarlovet.

Likes

Comments

Nu är det äntligen midsommar!! Hoppas alla får en trevlig midsommar. Och goda vänner och familjemedlemmar att fira detta med. Själv är jag med massa gooa vänner med mamma och syster. Just nu är vi hemma hos Thea och sitter här och hänger.

Likes

Comments

Nu har man äntligen fått sommarlov. Som man har längtat efter detta. Vi ska inte utomlands i år eller jo Norge och Danmark tror jag.

Likes

Comments

Imon är det dags att städa våra skåp i skolan och gå travet som niorna har gjort. På so:n har vi en klasskompis dom vi ska vara extra snälla mot. Och vi ska gissa vem som var extra snäll mot en på fredag. Personen jag har... Jag kan inte vara snällare mot hen än vad jag är. isåna fall måste jag köpa saker till hen, och det vill jag inte. På torsdag ska vi ha bolldag och 7: orna har långboll. För er som inte vet vad långboll är så är det som bränboll fast ist för att bränna på en träblatta, så kastar man bollen på den som slog bollen. Typ litte kortfattat vad långboll är. På fredag slutar vi ;D Föra helgen så var jag med mormor och min syster hos mormors venina som har: 12 varghundar & 8 valpar & 3 andra raser och typ 15 katter. Som var jätte söta.
Likes

Comments

In och kolla på min kompis blogg den är grym. www.nouw.se/hästälskaren

Likes

Comments

Hoppas att alla mår super,jag mår själv inte så bra. Jag har feber, typ ingen röst kvar. Jag önskar att man var frisk för att det är jobbigt att inte kunna göra det jag vill. "Sånt är livet" alla är ju sjuka någon gång klivet och nu var det min tur att vara sjuk. Nu sitter jag och kollar på tv med mormor och 7st hundar och letar film tills ikväll och hela helgen; )

Likes

Comments

Efter en toppen dag på Ullared med gott folk i mitt sällskap. Det blev lite tjafs imellan åt men det var det värt. Nu sitter vi och kollar på Eurovision och de vuxna sitter och äter dansk makrilsmaka. Och snart ska jag göra en macka till mig själv men först ska jag lyssna på Danmark.


Likes

Comments

Nu är jag,mormor,mamma och min syster Emelie på väg till Ullared. Jag lär min mormor att hålla på med en Ipad, Emelie lyssnar på musik och mamma är arg på alla som kör förbi oss. KÖR SNABBARE MAMMA!! Det kommer komma upp en haul ikväll. Hoppas att det är bra bidrag på Eurovision ikväll, men Måns är med sist som vanligt. p.s. Teckningen försvan och mormor dansar med ipaden kan fet bli roligare😂😂


Likes

Comments