Vill du förminska din långa panna? Eller kanske förstora dina små ögon? Do like this!
Svart förminskar
Vit förstorar
Om du vill ha mina panna använder du mörkt och suddar ut. Om du vill förstora dina ögon använd vit kajal istället för svart för att få ett intryck av stora ögon. Puss
Likes

Comments

Igår var jag i Scandinavium & kollade på "disney on ice" så jädrans fint va de men fyfan vad de krylla av barn😝


Likes

Comments

Köpte världen skönaste byxor på Chelsea i Göteborg. Kommer användas flitigt så gosiga😘


Likes

Comments

1. Tantra-sex Gör alla rörelser långsamt. Känn upphetsningen stiga.

2.Bra ställning Bra samlagsställning för henne är ”klitoriskontakt” – han ligger ovanpå henne men håller kroppen en bit högre upp än hon, så att penis inte tränger så djupt in i slidan. På så sätt kommer penisroten åt att stimulera klitoris. Hon ligger stilla, men trycker underlivet mot honom i små rytmiska rörelser
3. Inget under kläderna Skippa underkläderna. Ska ni på fest tillsammans? Se till att era privata delar är lättåtkomliga och oklädda, så ni kan smita i väg för en hemlig snabbis på värdfolkets toalett.
4.När ni har sex i missionären, håll varandras händer.
5. Ha sex med lampan tänd, studera varandras ansiktsuttryck.
6.När ni ska ha oralsex, gå inte direkt på könet, kyss längst benen,,magen & brösten kyss långsamt mot könsorganet.
7 Viska snuskiga saker till varandra kan vara mycket upphetsande.
8.våga säga om du vill att de ska vara hårdare/snabbare.
9. Väldigt många tjejers svaghet är halsen, kyss henne över hela halsen.


Likes

Comments

jag är den typen av människan som tänker rätt mycket på saker jag vill göra & tänker att jag ska göra de! Som tex jag ser en bild på en farligt snygg tjej men den magen som precis jag vill ha. 

Då tänker jag att fan den magen kan jag fixa om jag slutar äta godis & tränar mer. & sen på kvällen blir jag himmlans sugen på en godisbit så springer jag till ica & köper & säger "från & med imorgon så startar jag träna & slutar äta godis". & när de väl är morgon dagen så blir jag himmlans sugen på den där coolan som en i skolan står & dricker så då springer jag också & köper den! haha & så är de med mitt "smygätande.." Men så kollar jag mig i spegeln & ser ingen skilldnad så jag ger upp.
Men inte fattade jag att de tar flera månader eller kanske till & med år att få de jag ville ha.
Jag tycker de är skitsvårt att pusha sig själv. Men en sak man kan göra när man är hemma har inget att göra & så tänker man att nej gud jag orkar inte gå ut & springa..
Då ställer man alarm på tex "16.00" säger vi då & så står de i alarmet" GÅ UT & SPRING DITT FETTO!" eller nått haha eller så kan de stå "VILL DU VARA STOLT ÖVER KROPPEN TILLS I SOMMAR? ISÅFALL UT & RÖR PÅ FLÄSKET" de är ett tips som får mig att få dåligt samvete om jag inte går ut & springer & de hjälper!
Sen tycker jag heller inte att man ska vara för mycket "utseende fokuserad" som jag kanske är men jag försöker så gott de går att säga till mig själv att jag duger som jag är, de finns ingen som jag, så jag ska inte vara någon annan än bara jag.
Sen menar jag att jag inte ska springa & köpa godis donken chips läsk & sånt hela tiden haha.
Men de viktigaste är att du rör på dig & tänk inte på att att typ "ljust bröd är onyttigt" de kan man göra längre fram sen.
Börja inte med så stora steg börja först & främst med att dra ner på sockret & för mig när jag tränar blir jag faktist inte lika sötsugen & att istället för att be mamma skjusa hela tiden eller åka buss ta cykeln! massa små saker som jag göra nytta. Samma tex du köper pizza & så har du köpt en godis påse också efter pizzan brukar jag verligen inte vilja äta godis.Så ät dig mätt medans du äter så du inte får dom där bersvärliga sötsuget.
Mycket sagt lite gjort

Likes

Comments

Att våga är att förlora fotfästet för en liten stund, att inte våga är att förlora sig själv


Förstår ni vad som menas med det där? Tänk om man bara följde strömmen. Vart skulle man komma då? Tänk logiskt. Japp, precis på samma ställe som alla andra. Men, om du går rakt emot alla då. Vad händer då? Det kommer göra ont, du kommer få knuffar, blickar, kanske en kniv i hjärtat. Men sen, när du klarat dig igenom allt. Då står du på andra sidan, den lyckliga. Med dom få som klarat sig dit. Dom som vågat gå med dig, dom som inte dragits med av strömmen. Det är ni, som kommer vara starka. Dom som inte har vågat får leva med rädslan resten av deras liv. Dom får gå runt & vara rädda & ha ett riktigt trist liv. Våga göra som du själv vill våga tycka tänka & säga vad du tycker! (inte så de sårar andra då så klart). Du kommer längst på de i slut ändan..

Likes

Comments