Hej!

Jag ska göra lite läxor nu ska läsa på till ett naturkunskaps prov som jag har på onsdag, matte, engelska och läsa lite bok. Egentligen så skulle jag ha gjort lite läxor igår men det kom något annat i vägen jag var hemma hos mina grannar och lekte lite med deras 4 åriga dotter och snart 1 åriga son. Det var roligt, men att den 4 åriga flickan heter Felicia och hon ville ha mig för sig själv, vi lekte massor av lekar t.ex att jaga varandra.

Idag så går det inte att vara ute det regnar, och är inte så bra väder att va ute i men hoppas det blir bättre väder till nästa helg och under påsk lovet. hejdå uppdaterar mer sen kanske hejdå vi ses :) ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello!

I'm so sorry about that I never took a picture of me on how I looked when I had my workout clothes on me. But I promise that I will do it tomorrow, Good night my readers and see you tomorrow in here on my blog in tomorrow and I write about what I do it tomorrow bye. :) ;) I will write more on my blog in tomorrow. This is my cat Lucy she is so cute and kind. I am so happy whit her. BYE and see you tomorrow.

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag fika rast och har lektion nu egentligen. men när jag kommer hem idag så är det att äta lite snabbt, göra lite läxor och sen byta om till att åka och träna på ett gym i ca 2 timmar: idag så slutar jag vid halv 5 när min första lektion har slutat så ska jag byta om, äta lunch och sen gå upp till studie hallen och räkna lite matte sen ska jag på engelskan som är 90 minuter lång sen slutar jag. Hejdå uppdaterar nog mer sen kommer ta en bild sen på hur jag ser ut när jag har min tränings kläder på mig ikväll hejdå ;) :)

Likes

Comments

Hej!

Snälla kan ni inte ge förslag till mig om vad man kan blogga om, skriv ner i kommentarsfältet är ni snälla. Jag har lektion nu så måste sluta nu hejdå kommer nog att uppdaterar mer sen hejdå så ses vi snart igen. :) ;)​

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Jag ska plugga matte, engelska och NO jag har prov i NO innan påsklovet så det är nog best att börja i god tid. Om man börjar läsa på till ett prov dagen innan man har provet så kan man ingenting jag har testa och det gick inte så bra men man ska läsa till ett prov i god tid. Men kände att jag behövde blogga lite först innan jag pluggar. Eftersom att jag skrev för ut idag att jag skulle uppdatera mer sen så jag gör det nu. Men vi ses imon:) ;) good night my readers and see you tomorrow.

Likes

Comments

Hejsan!

Förlåt att jag inte har bloggat på några vecka har inte haft tid och fans inga saker att blogga om heller man ska ska börja blogga igen. Igår var jag och tränade på ett gym det roligt men nu börjar det kännas i armarna efter går dagens pass men ska gymma på lördag igen jag längtar redan ditt även om det bara är onsdag en så länge. hejdå uppdaterar nog mer sen Hejdå. ;) :)

Likes

Comments

Hejsan 

Jag har engelska om ungefär om 30 min och jag ska ha the book circle idag och det är inte så roligt. Man ska prata engelska då vi får se hur det går för jag har är inte så bra på att prata engelska. Men hejdå vi ses uppdaterar  nog mer sen. :) ;) ​

Likes

Comments

Hej!

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag har inte haft tid, glömt och har inte orkat jag skulle precis gå in på en sida och logga in mig och upptäckte att min kompis har inaktivart sitt konto på en sida. Jag ska skicka ett sms sen och fråga varför har du inaktiverat ditt konto på ............... sidan.

Min lektion börjar om 20 min och det har faktiskt inte hänt så mycket så det har inte gått att blogga. Jag har haft mycket att göra . men vi ses så uppdaterar jag mer sen hejdå. :) ;)​

Likes

Comments