Tomorrowland 2019 bokat!!!

Gomorrooon!!

Just nu ligger jag och drar mig i sängen, inget jobb idag inte. Jag har legat och kollat på Tomorrowland videos på Youtube och kan knappt bärga mig alltså. 25 juli 2019 kl. 11.55 går planet från Göteborg till Bryssel. Helt galet. Känner ni mig bra vet ni hur mycket jag snackat om Tomorrowland senaste två åren, känner ni inte mig kan jag väl säga att jag är en musik nörd, främst när det gäller house, hardstyle, edm, trance etc. dvs det som spelas mest på Tomorrowland. Jag skojar inte när jag säger att musiken talar till mig, jag kan knappt höra vissa låtar utan att bli helt tårögd - detta är förmodligen för att jag alltid förknippar alla minnen och allt jag gör till musiken jag lyssnar på & jag kan tänka mig att vissa som läser detta kan relatera till vad jag säger om att man förknippar tidsperioder till vissa låtar, det gör verkligen jag.

Jag har velat åka till Tomorrowland enda sedan jag skulle fylla 18 - amen drygt två år, men aldrig hittat någon som har samma intresse att komma iväg. Jag har inte jätte många i min omgivning som gillar den musiken lika mycket som jag gör, och gör dem det har det varit ekonomiska problem som hindrat dem - vilket är helt förståeligt egentligen eftersom det är en hyfsat dyr festival och väldigt svårt att få tag i biljetter om man inte köper paketpris som ofta hamnar på ganska många tusenlappar.

I vilket fall ska jag åka med en supergo tjej från Södertälje, vi åker med Global Journey och beställde Easy Tent Package som inkluderar access till dreamville i 5 dagar, tält, luftmadrasser, lås, strömuttag, mysig uteplats framför tältet, en avslappnande stol var, tillgång till VIP däck på "the Gathering", 2 tomorrowland biljetter för tre dagar och dessutom finns sanitära anläggningar i närheten där man kan tvätta sig etc.

Förväntningarna är höga och VARJE person jag pratat med som varit på Tomorrowland har sagt att det varit en av de bästa upplevelserna i deras liv. Så jag taggar SÖNDER! :D

Gillar

Kommentarer