Shit asså, imorgon bär det av!

Heeeeeeej goingar! Sorry för sämst uppdatering, jag har bara inte varit på skrivhumör senaste dagarna och helt enkelt varit lite "off" från sociala medier överlag. Imorgon är det fredag och även dagen då jag och min syster Izabella beger oss iväg till New Yoooork!

Resfeber? Nej. Inte alls. Jag har rest så sjukt mycket de senaste åren så resa för mig känns inte speciellt längre - vilket är tråkigt helt ärligt... så efter denna resa tänker jag att jag stannar i Sverige ett tag så jag hinner längta efter att resa igen. Bara under tre års tid har jag hunnit åka till Teneriffa, Kos, Florida, Aiya Napa två gånger, Österrike två gånger, New York, Las Vegas, Israel och nu tillbaka till New York. 11 resor på 3 år. Shit.

Imorgon går flyget 12.25 från Arlanda så inatt sover jag i Gävle hos Bella. Vi landar på New Ark 15.15 lokal tid, alltså 21.15 (svensk tid). Vi har dock bokat direktflyg vilket känns sjukt skönt.

Trots att planet inte går så tidigt imorgon behöver vi åka från Gävle vid 07.00 senast då vi först ska lämna min mamma och systerdotter Chloé i Uppsala där dem ska ta tåget ner till Göteborg, och sedan även vara i tid för incheckning etc. Så ikväll får det ändå bli en ganska tidig kväll, senaste dagarna har jag varit supertrött på kvällen redan runt 19 tiden, det kanske har att göra med det nya jobbet och dess tider eftersom jag ibland kan få gå upp 04.00.

Är det förresten bara jag som ääääälskar att somna i sängen utan att förbereda sig för läggdags och sedan vakna mitt på natten och gå upp och borsta tänderna samt ta bort sminket då istället? Folk tycker jag är fett skum som tycker det är nice, men det finns seriöst inget jobbigare än att gå och borsta tänderna när man bara vill sova... då sover jag hellre och sätter larm mitt på natten och går upp senare. :)

Tänker att jag drar med lite flygtips för långa flygresor för att ödsla tiden:

- Lyssna igenom nice poddar, min favorit är just nu Tom & Petters.

- Skriva dagbok (om du nu gör det, jag gör i vilket fall det.)

- Plugga (inte aktuellt för mig nu menmen)

- Lyssna på go musik och göra "to do lists" - finns la inget bättre än struktur i vardagen? <3

- Måla, typ mandlaböcker osv.

- Läsa någon go bok eller nice tidning.

- Spela kort eller andra enkla spel som UNO, Yatzy etc.

- Kolla film, antingen nedladdade eller flygets.

- Sova - för det är la det skönaste som finns? Speciellt med ASMR i öronen ;)

GODNATT!!! Skickar dessutom med två bilder på dagens lunch som blev sushi med mamsen i huvudstaden och sedan även en toaselfie på SJ:s toalett.

#weirdo #newyork #flyg #usa #sj

Gillar

Kommentarer