SAKNAR GYMNASIET!!

Kära dagbok, ligger just nu i min säng, fick allt bli en chill fredag idag efter en veckas arbete på mitt nya jobb. Måste säga att det är mer uttröttande än vad man kan tänka sig att ha ett nytt jobb. Sedan jag uppdaterade sist, alltså i New York har jag inte gjort mycket mer än att jobba, sova och tränat typ. Men känns SJUKT skönt att ha en vardag med rutiner igen, har inte haft det sedan gymnasiet i stort sätt, men nu ÄNTLIGEN börjar jag sätta allt fler vanor.

Apropå gymnasiet låg jag precis och kollade igenom mina gamla bilder samtidigt som jag lyssnade på gamla listor på Spotify från alla tre år tillbaka på gymnasiet, många minnen bubblade upp och jag är verkligen en person som håller stenhårt i mina minnen, därför skriver jag även dagbok så att jag ska minnas speciella dagar in i detalj. Älskar dock att skriva så för mig är det inga problem. Skriver absolut inte varje dag, utan snarare när det hänt något speciellt eller när jag får lust. När det finns något att berätta dvs. Något minnesvärt. Lite som med denna bloggen. :)

Har ni någonsin känt känslan att ni saknar något så att det nästan gör ont i hela kroppen? Så är det verkligen med gymnasietiden för mig. Inte skolan i sig utan hela den perioden, alla jag umgicks med, hela vardagen, alla myskvällar med nära och kära, alla fjortisfyllor då man på riktigt trodde man ägde världen och till och med dramat, bråken och dem svåra perioderna saknar jag, dem ligger mig liksom nära om hjärtat trots att det varit kämpigt.

Musik för mig är inte bara ljud utan återberättar snarare minnen. Ibland har jag på gamla listor och någon låt dyker upp som jag kanske inte hört på länge och jag kan bli helt tagen av den låten just den stunden. Det finns nog inget som talar lika mycket till mig som musik gör.

Ska fortsätta ligga och kolla på gamla minnen och önskar er alla en trevlig fredagskväll!

Skickar dessutom med 4 bilder på mig och en av mina bästavänner Cecilia. Bilderna är från en Vlogg vår kompis Elin spelade in, vi fick under någon timme ta över hennes kamera under 2:an av gymnasiet så jag skickar med fyra sjukt fula skärmdumpar och bjuder lite på oss en fredag som denna! Puss & Haj!

Gillar

Kommentarer