Alla hjärtans dag IDAG ju!

Godkväll bloggen!

Jag försöker uppdatera hyfsat ofta men eftersom jag precis börjat på ett nytt jobb gör det att det blir mycket fokus på det just nu. I vilket fall är det alla hjärtans dag idag - vilket ingen verkat missat. :) Första året jag är singel på alla hjärtans dag på väldigt många år. Jag personligen tycker inte alla hjärtans dag är något att fira utan tycker mest att dagen blivit överskattad med ett tvång av gåvor och prestation, typ som resten av högtiderna nu för tiden.

Men visst det är väl fint med en dag då man ska visa "extra" mycket uppskattning och kärlek, så grundidén är fin. I min familj har vi alltid firat alla hjärtans dag tillsammans med middag och mys typ. Inget stort utan bara uppskattning, men eftersom jag inte längre bor hemma utan med två kompisar i en lägenhet istället blev det istället mys med dem. Allsång, piano spelande och dansande :)

Imorgon blir det att gå upp vid 04.00 för att ta bussen 05.05 mot Kungsbacka. Tagga!

Skickar med en bild från Israel för några månader sedan med mig, mamma och mina två systrar för att jag är så otroligt tacksam över dem. Det var en superduper resa med massa intressanta platser att besöka - kommer säkerligen ta upp den resan mer i detalj någon annan dag men nu ska jag nana! Dem enda som fattas är min kära fader och min lillasyster för att fotot skulle bli top notch ... menmen!

Nattinatti!<3

Gillar

Kommentarer

Helena-Magdalena ,
Åh så fint!! Du och dina systrar finns alltid i mitt hjärta - alla dagar på året, varje sekund!
www.helena-magdalena.com