13 FEBRUARI 2009 MIN WEEKEND PÅ NUS (BILDTARMSOPERATION)

Fredag kväll:
Sandra kom och hälsade på medan Jonny for till Sebbe och skruvade (19.00). Vi spelade kort och jag kände att jag hade lite ont i magen, tänkte att det bara var allt godis jag hade ätit. När jag vunnit de spel vi spelade gick vi och såg en film, under tiden käkade vi popcorn och lite godis (typ 2,3). Efter filmen spelade vi mer kort och jag kände av magen lite mer och Sandra började bli rädd för att jag skulle ha magsjuka. Sen kom Jonny hem och Sandra åkte med Sebbe hem. Jag satte mig vid datorn och spelade lite och jag fick mer och mer ont i magen och började frysa. Jag gick till toan och försökte bajsa så de skulle sluta göra ont men inget ville inte komma ut så jag gick och duschade så jag skulle sluta frysa.

Natten mellan fredag och lördag:
Efter duschen gick jag och la mig i sängen för att vila så jag sedan kunde mysa lite med Jonny men magvärken gick aldrig över så Jonny somnade och efter ett tag somnade även jag (01.00). Efter en kvart vaknade jag av magvärken och det kändes som att nått i magen ville slita upp magen och komma ut så jag grinade och Jonny vaknade. Han började bli orolig så han skickade sms till min mamma att hon skulle ringa upp men hon ringde aldrig så han skrev åt Carina(Jonnys mamma) att ringa till mamma så hon vaknade och ringde upp oss. Mamma tyckte vi skulle fara till sjukhuset så Jonny ringde 112 (01.40). Eftersom jag trodde att det var godiset som gjorde ont sa jag åt Jonny att alla fick skratta åt honom om det var godiset. Under hela tiden grinade jag så jag fick ont i huvudet också innan ambulansen hann komma.
När ambulansmänniskorna kom in i lägenheten skulle han fråga massa frågor och klämma på magen (som inte gjorde saken bättre!!). Efter nån minut gick vi ut till ambulansen och jag fick lägga mig på sängen och åka in där bak. Inne i ambulansen skulle han klämma igen. När han skulle stoppa in droppnålen hittade han inga kärl i armväcket så han tog på handen istället (jag hatar nålar och det gör jätteont!!). Han sprutade in morfin genom nålen och gav mig dropp. Jag märkte inte av smärtan eftersom jag aldrig åkt ambuland förut så det var lite spännande.
När vi kom fram till sjukhuset fick jag åka in i ett rum där jag skulle ta massa prover och vänta och så. Nästan på en gång kom mamma dit också. Det kom flera sjuksystrar och läkare och ställde samma frågor och klämmde på samma sätt så det gjorde ont. Det kom en doktor (som inte var så bra på svenska) först som skulle se hur allt va och lyssnade på hjärtat och sånt. Sen när han skulle gå och hänga tillbaka stetoskopet fastnade han med det i min säng (det märkte inte jag). Så när han hade gått ut började mamma och Jonny att asgarva,och då fattade jag ingenting men jag började ju skratta ändå och då gjorde det ont i magen så jag sa åt dom att sluta. Sen var jag så dum så jag frågade varför dom skrattade och då kunde jag inte hålla mig för skratt så då fick jag ännu ondare (idiot!)!
Sen kom det en sjuksyster som skulle ta blodprover på mig men han missade kärlet så mamma fick sticka mig i armväcket istället för hon är bäst (fastän det gjorde ondast!!)! Sen kom doktorn igen och sa att jag skulle till en gynekolog och kolla så jag inte var med barn och sånna saker. Då följde Jonny med, men när jag skulle ta av mig drog hon för draperiet så han inte kunde titta (btw, hon var en riktig surkärring!). Hon gjorde illas och höll på och sen gjorde hon vaginalt ultraljud. Då såg hon att jag hade extra vätska där blindtarmen sitter, den ska vara 1cm på skärmen men jag hade 4cm. Så gynekologiskt såg det bara bra ut.
Vi gick tillbaka och la/satte oss för att vänta på svar. Mamma satte sig och hängde med huvudet, Jonny la sig på pallen och lutade sig mot mig och sen sov vi. Vid 07.30 kom en sköterska och sa att vi kunde rulla upp till Kirurgen 1.

Lördag (alla hjärtans dag):
8.00 åkte mamma och Jonny hem. Jag var pigg så jag låg och kollade på tv, barnprogram (jättekul...."DU TINGEST", "Öron vi har, och det är jättebra"). Jag somnade flera gånger tror jag, om jag inte bara blundade ett tag. Varje gång jag betämde mig för att sova på riktigt var det alltid nån som kom in och väckte mig nästan direkt jag hade somnat. Men vad dom gjorde där kommer jag inte ihåg.
Sen kom nån och väckte mig vid 11.00 och gav mig piller och sa att jag skulle kliva upp om en timma. Sen gick jag och duschade vid 12.00, då fick jag på mig en fin klänning inför operationen. Sen kom Jonny vid 13.00 och några minuter senare kom mamma och pappa. Sen for Jonny igen för hans morfar väntade i bilen. Det kom en narkosläkare och berättade vad som skulle hända och hur jag skulle bli sövd.
15.00 kom dom och hämtade mig för operationen, mamma och pappa satt kvar och kollade på skidor på tv:n. När jag kom fram kom jag in i ett rum och fick på mig en skojig mössa, typ en badmössa (så jag skulle bli lika snygg som han som gav mig den). När jag kom in i operationssalen blev jag rädd, för det såg läskigt ut där, det hängde massa knivar, motorsågar och saker på väggarna...nä kanske inte men ändå! Han med mössan skulle ge mig friskluft och så sprutade narkosläkaren in narkosen i armen så jag somnade efter mindre än 20sek. dk
Jag vaknade och var helt borta i huvudet men det första jag tänkte på var att jag ville stoppa tillbaka min tungpiercing, men den låg i skåpet på rummet så den fick jag inte. När jag fattade vad som nyss hade hänt kände jag hur jävulskt satans helvetes ont jag hade i magen, så jag somnade om. (Nån gång under tiden tror jag att det kom en syster och sprutade in smärtstillande i armen på mig)
Sen vid kl 19.00 var jag uppe på rummet, antingen vaknade jag där eller så körde dom upp mig så jag var där då. Då fick jag min första mat på ett dygn (en macka och fruktsoppa). Sen sov jag ett tag, åt lite mer mat (spagetti och köttfärssås), spydde upp maten igen och såg på tv. Eftersom mamma och pappa var på en sån rolig "fest" var jag tvungen att ligga alldeles själv och ha jättetråkigt. Och Jonny ville inte komma för han var ju hemma och hade det så skoj där. Så jag ringde till Sara, Addi och Emin som kom och hälsade på, däremot skrattade dom när dom kom in, men dom kom iallafall jämfört med alla andra!! Sen när dom for hem hade jag tråkigt!

Söndag:
Vaknade, åt frukost, mamma och pappa kom, såg skidor, åt mat, fick åka hem!! For på min lillasysters 9års kalas, var med Sandra ett tag, åt mat och sen for hem till Vännäsby till Jonny och katterna.
Jag bajade inte på 4 dagar, slå det du!

Det här måste ju ha varit min bästa helg någonsin!
Härrå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni har väl alla hört talas om "vuxenpoäng" och hör och häpna!

I veckan märkte jag att min första visdomstand börjat komma ut. Det betyder alltså att nu är jag vuxen på riktigt, plus att jag blivit förbannat vis!

En annan sak som hänt i veckan är att jag blivit en av tränarna i USFF flickor 00:s lag. Eftersom jag har varit målvakt i mina dar så är jag väl mestadels målvaktstränare, riktigt kul!

Likes

Comments

Nu förstår jag varför MensJens/JudeJens bara sover och jobbar på sin jobbvecka, man blir ju helt utmattad. Fast nu när jag inte leker något på dagarna blir jag jättetrött och deprimerad när jag ska jobba.
Så idag var jag förbi Sara en halvtimma och *poff* så är jag inte trött nu! (=

Dagens i-landsproblem: Bilar som kör 80km/h på 110km/h-väg

Likes

Comments

Idag var första gången jag lät "nöööjjjsch" när jag inte dödade ett djur, en fiskmås. Jag vet inte vad det var om, jag vill ju aldrig döda djur!
Kanske berodde det på att den gången vi var på Gotland sprang jag på en "stenstrand" och istället för att springa på stigen genade jag och där hade tydligen fiskmåsarna sina ägg så dom attackerade mig, slet mig i håret och grejer.
Jag älskar inte fiskmåsar...

Likes

Comments

Varje morgon jag sätter mig i fikarummet med Bubben när jag kommit tillbaka från Luleå pratar han alltid om massa i-landsproblem och hur dum i huvudet folk är. Sedan tycker han att jag ska skriva om det på min blogg. Min idé är att han gör en egen blogg, han skulle bli större än Blondinbella och Kissy tillsammans!!!

Likes

Comments

Precis så kändes det inte igår. Nu är första jobbdagen avklarad och jag funderar starkt på att åka hem och sova. Annars kanske jag hittar på något skoj på jobbet så jag inte vaknar förtidigt idag, fast jag är ju himla trött.

På tal om idag så har jag skrivit upp mig på massagelistan hos den, tydligen snygga, massören på jobbet. Jag är lite rädd...

Här är en bild på mig och min favoritfavvisdavid.

Likes

Comments

Jahapp, nu är man ledig i en vecka. Dag ett planerad; först sova, sedan biljard och Kina, it's gonna be AWESOME!

På tal om Melodifestivalen, varför i hela friden går alltid dom sämsta och oseriösa bidragen direkt till finalen!? Plus att det är så få låtar som är bra så det är inte värt att kika på och man har lixom inte samma behov av det längre.
Fast superfinalen måste man ju se och Robin Stjernberg var ju helt klart bäst! Anton Ewald kunde ifs också fått vinna.

Det var inte jag som dödade fågeln!

Likes

Comments

Tänk vad förvånade alla skulle bli om någon i Norrland, som inte har någon anknytning till Göteborg över huvud taget, döpte sitt barn till Glenn. Eftersom min mamma är från Göteborg skulle det inte bli samma chock om jag gjorde det, vilket jag tycker är lite synd. På tal om Glenn så pratade jag med Backlund i natt som började sjunga låten nedan med extrem inlevelse, han är duktig! Lyssna och njut.


Strax mot jobbet. Hane!


Likes

Comments

Ofta får jag höra "Vad händer i din hjärna egentligen?" och nu hände det något nytt.
Dom som åkt dit för pedofili, får dom bli föräldrar? Diskutera gärna i kommentarsfältet.

Här är en bild på Sara


Likes

Comments

Skönt att jobba natt! Ingen trafik på vägen, ingen som gömmer sig för att slippa skriva under och definitivt ingen som, när man går in till deras företag med ett paket, säger "Ååh, kommer du med ett paket till oss?!". Jag svarar då förstås lika glatt som dom "Jaaa! :D" men i min hjärna "Nej, det här är mitt paket som jag kommer hit med för att visa er hur fint det är...." SJÄLVKLART är det till dom, jisses!
Däremot finns det ju hellysen som vissa inte vet hur man stänger av, gaaanska enerverande! Jag blir lika förbannad varje gång. Betyder det att jag är en aggressiv förare?

Nu den efterlängtade sömnen.

Likes

Comments