Workshop med migogmintinderbaby

Oh yes. Jeg var en af de heldige der fik billet til Alexandras workshop, som blev udsolgt på bare 3 minutter! Mange kender sandsynligvis Alexandra under navnet migogmintinderbaby, hvor hun skriver hudløst ærligt og bryder en masse tabuer. Til dagligt er hun en kæmpe inspiration for mig, og hvis du ikke allerede følger hende, kan jeg i den grad anbefale det.

I torsdags var jeg til hendes foredrag #brydtabuet , som var virkelig interessant og inspirerende. Det er helt vildt, at hun står der hvor hun står idag, når man høre hendes historie. Hun er uden tvivl den sejeste kvinde jeg kender, og jeg tror på, at alle kan lære noget af hende, for hun har sgu fat i den lange ende! Derfor har jeg også glædet mig vanvittigt til idag, hvor jeg sammen med 23 andre piger skulle til hendes første workshop kaldet #dansdigop. Udover et søskendepar, var der inges af os 24 piger, som kendte hinanden på forhånd. Men vi var allesammen kommet for at lære at handle på trods, skide hul i andres meninger, og gøre hvad vi har lyst til. Med andre ord: leve op til vores fulde potentiale. Og vi blev da også smidt ud i en masse øvelser som var grænseoverskridende, eller som Alexandra kalder det: grænseudvidende. Det var et trygt og rummeligt sted, og der var plads til at give los for sine følelser. Derfor var der også helt normalt, at vi var flere der i løbet af dagen, gav tårerne frit løb, Alexandra inklusiv. For den workshop og de øvelser vækkede altså noget. Og det var så fedt. Det var trygt og rart, og der var en stor fællesskabsfølelse, på trods af, at vi var 24 vidt forskellige kvinder, som ikke kendte hinanden. Det var helt vildt, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Dagen idag har helt sikkert givet stof til eftertanke, og jeg har fået så mange gode guldkorn, jeg kan bruge når jeg arbejder med mig selv.

Jeg er helt flad ovenpå idag, så nu vil jeg bruge resten af aftenen på afslapning og slutte af med et langt, varmt bad. Hav en skøn aften.

Synes godt om

Kommentarer