Nu har det varit ett uppehåll på skrivandet.

Vi har nu gått ut med graviditeten till nära o kära
😘

Vi går in i v14 i morgon, och på tisdag skall vi till Linköping för ett KUB test. Spännande o få se den lilla igen
❤️

Vi har fått göra 2 ultraljud tidigare , 1 för ren terapi skull (mer om varför kan vi ta i ett annat inlägg)
Sedan i förra tisdagen fick vi se en sprattlande pigg o frisk bebis, anledning till att vi gjorde ett UL då va för att jag mått så himla dåligt , har i 1.5 månads tid bara spytt o spytt , o det enda "mat" jag fick behålla va Yoggi.
Fick mediciner utskrivet och första kuren som jag bara fick äta i 5 dagar fungerade utmärkt , sen när ja sluta med dom fick ja hänga över toan igen
😩.

Nåväl, nog om illamående o spyor, allt förutom det känns helt fantastiskt.
Och skönt att våren närmar sig med storm steg
💐🐣

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag välkomnar vi v 8.
Även om det inte är så långt gånget så känns det som att det går i en rasande fart ;)

Illamåendet blir mer och mer påtagligt.
Något jag tycker känns märkligt är att jag vid intag av måltider känner mig så fruktansvärt mätt redan efter några tuggor .
Det kanske är något jag skall nämna till BM?! Ska det fortsätta i den här takten så kommer jag gå ner i vikt i en rasande fart 😱
Inte mig emot egentligen men bebisen kanske inte mår bra utav det .

Jag är oxå fruktansvärt trött , herregud vad trött jag är mest hela tiden.
Och jag tror det är dags att dra ner på tempot en stund, att t.ex arbeta på 2 ställen är inte det bästa , i snitt 15 Tim om dagen 🙄

Nä vilket klago inlägg det blev, men ja tror att det slutas klagas när bebis magen kommer , då känns allt lite mer verkligt kanske ❤️

Nu ska jag iväg o Hämta sambon på jobbet (värdelöst med 1 bil bara)

Likes

Comments

Sambon åkte precis till jobbet , och jag själv börjar 16.00 och jobbar till 16.00 på lördag, vilket innebär 24 Tim pass.

Nu ska ni få veta något jag har riktigt riktigt problem med.
Det är att sova ensam , och speciellt utan min sambo. 😒 jag fullkomligt hatar det.

Nåväl , som den (vad jag inbillar mig att vara) perfekta "frugan" så gick jag upp med D och gjorde kaffe till honom, jag själv som egentligen älskar kaffe , kan knappt med lukten, och tycker inte alls det är så fantastiskt gott längre, i detta gravida tillstånd.
Jag sa precis till D innan han åkte , "jag hatar att vara gravid nu på morgonen" detta illamående alltså 😱.

Ja, något som jag borde kunna skriva i mitt inlägg (om det nu är intressant för er, det vet ja inte) är att vi var på banken häromdagen . Och skrev ett "gåvobrev" med juristen på Banken.

Och detta gjorde vi för att D skall skriva över halva huset på mig, samt halva lånet av huset . Vi skrev även testamente , och det kändes ju förstås lite "tidigt" ja ska inte dö och inte D heller , men för att vara realistisk så är faktum den att vad som helst kan hända . Men det vill man väl gärna inte påminnas om.

Nog svamlat för mig .
Jag hoppas att ni får en underbar helg .

Kram kram

Likes

Comments

Jag skaffar en blogg ...
Och skriver ut att vi är gravida , men vi har inte nämnt det offentligt ännu, därför väljer jag att nu vara "anonym" fram tills den dagen vi har gått ut med det :) hoppas ni har förståelse .

Framöver i bloggen , om jag får låta tankarna spröda fritt så skall denna blogg innehålla mycket bebis , men utöver det , hus och hem, familj djur . :)
Ett av mina större hobbyn är inredning . Jag fullkomligt älskar inredning , och hade jag hade en större plånbok så hade mitt hem fått ett nytt "ansikte" iallafall ett par gånger i veckan , jag hade säkerligen inrett det likt en heminredningstidning .

Jag är en häst tjej oxå. Snälla missuppfatta mig inte , jag är inget sto .
😂
Vad ska man kalla min ridning så alla förstår ? "Cowgirl" ? Ja ogillar att skriva "ja rider western" western ridningen är så himla utbrett med olika grenar , men kort o gott , jag sitter på en välutbildad Quater , ett sto . Och på hästen har jag westernsadel , vi kan fånga kor om vi vill , men för det mesta rider vi omkring för att uppnå maximal livsglädje
😊. För visst skänker dom stora fina djuren mycket livsglädje till alla häst intresserade ..

Hoppas ni får en underbar dag
❤️
Kram

Likes

Comments

Vi hade gått och undrat varför jag inte blev gravid.

Jag hade ju Inget p-medel?!, eller...

Den där p-staven jag hade inplacerad under huden i armen, den va trots allt 4 år för gammal, dvs den hade suttit där 4 år efter "utgångsdatumet" inte trodde vi att den hade någon inverkan, hade min mens som vanligt osv.

Bestämde mig iallafall för att gå emot min rädsla , (ja för det va den verkliga anledningen till att den suttit där på övertid ) och plocka ut den, den 30 nov 2015.

Den 1 januari tog Jag ett grav test. Jag va trots allt 2 dagar försenad i mensen.

Ett svagt possessivt . Hjärtat stannade upp som hastigast, va det verkligen sant? Testade ja nyss possessivt?! Jag åkte 4 dagar senare och köpte ett nytt test. Jajemen ett jätte starkt plus nästan direkt.


Så här står vi nu, i skrivande stund v6 (5+1) och första möte med BM 11 februari .

Rackarns p-stav va ? 😋


Häng med på den här spännande resan med oss.


Kram

Likes

Comments