Salve!

Hej igen! Det var några veckor sen sist. Ledsen för att jag inte har uppdaterat men jag har haft mycket prov, och ännu mera prov och lite till prov.. Ja jag tror ni fattar. Men nu är jag tillbaka, förutom att jag har två till prov näsa vecka, hehe..

Jag vet att jag sa att historien om mitt liv skulle komma varenda söndag men som ni läste ovan så har jag inte haft så mycket tid.. men snart kommer nästa inlägg.

Jag har också till min stora förvåning sett att jag har haft 32 läsare på mitt första inlägg. Tack så jättemycket för att ni läser. Lämna gärna en kommentar om vad ni tycket om min blogg hittills eller om det är något ni undrar.

Nu till annat. Jag är ett stort fan av Harry Potter, Lord of the rings och Pirates of the Caribbean. jag skulle gärna vilja höra vilka som är era favoritkaraktärer. Mina är absolut Aragorn, Arwen, Legolas, Hermione, Ginny och Will Turner.

Tack för att ni tog er tid att läsa detta inlägg.

Tack! Amor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Salve! Denna veckan har varit rätt chill. Röd dag i måndags, skola i tisdag och onsdag, studiedag torsdag och idag fredag. Jag har nu kommit hem från skolan för ett tag sen och ska ikväll se Sagan om ringen 3. Den är så bra! Eller vad tycker ni? Aragorn är min absoluta favorit då han strider för sin och alla andras frihet istället för att inte agera och göra någonting åt saken. Iallafall, har fått se mina betyg på några prov jag gjorde förra veckan och äntligen börjat bli klar med mitt slutarbete i NO. Hittills är det nästan sju sidor med bara massa trist text..

Sitter nu och tittar på YouTube och bloggar. Haha roligt!

Detta var ju inte världens "roligaste" och längsta inlägg men jag kände att jag behövde skriva av mig lite. Jaja, tack för att ni läste.

Tack! Amor!

Likes

Comments

Salve! Nu är det dags att publicera det första inlägget om mitt liv. Så det är väl bara att börja.

När jag var liten, runt tre år så blev jag utsatt för övergrepp av min biologiska pappa. Mina föräldrar hade redan skilt sig när jag var två år. Jag berättade för min mamma och hon gjorde allt hon kunde för att hjälpa mig och gör det fortfarande. Efter många om och men fick jag bo hos min mamma. Hon hittade en ny man. En man som jag nu kallar för pappa och älskar. Även en psykolog fick höra min berättelse som gjorde en polisanmälan och min biologiska pappa blev åtalad för övergrepp. Tyvärr blev han friad då det saknade teknisk bevisning. Mina vittnesförhör hos polisen där jag var flera gånger och berättade allt räckte inte till för att han skulle bli fälld. När jag var fyra flyttade mamma, min nya pappa och jag till ett hus som vi fortfarande bor kvar i. Under hela min uppväxt har det varit samtal med poliser, advokater, mamma som ska till tingsrätten och en biologisk pappa som gör allt, och då menar jag ALLT för hämnd. Som sexåring var jag tvungen att ha videosamtal med min biologiska pappa men jag fick panikångestattacker och slapp då det men jag blev snart tvungen att träffa min biologiska pappa på lekplatser. Antingen så hängde min morbror med eller min pappa. Jag pratade knappt med honom och mådde så dåligt över detta. Några gånger försökte man ta mig till ett hus där jag skulle träffa min biologiska pappa. Där sprang jag in under en altan där jag fick plats. Dom två som var ansvariga för dom här träffarna satte sig på knä och bad mig komma ut, jag vägrade. En av dom sa att dom bara ville mig väl och att dom brydde sig om mig. Det jag sa då kommer jag ihåg en idag. Om ni verkligen bryr er om mig så lyssna på mig och säg att jag inte vill. Exakt så sa jag. Efter det hjälpte dom två mig men inget dom kunde göra gjorde så att min situation blev bättre utan snarare sämre.. Vid tio års ålder började mitt liv sakta men säkert gå emot min hittills värsta tid och händelse i mitt liv! Men det tar vi i nästa inlägg.

Jag skrev det här väldigt kortfattad då det är jobbigt för mig att sitta en längre tid och skriva detta då jag fortfarande förföljs av mardrömmar och att skriva det väcker gamla minnen till liv men gör också så att jag får skriva av mig och dela med mig av min berättelse till er. Det är viktigt att andra får veta hur det går till i Sverige. Att andra får veta att sånt som man inte tror kan hända faktiskt händer. Vad jag menar med det kommer ni att förstå precis i mitt nästa inlägg.

Tack! Amor!

Likes

Comments

Salve! Nu äntligen är det påsk, som jag har längtat. Nu är det bara några veckor kvar till sommarlov, skönt. Berättelsen om från det jag kommer ihåg fram tills nu kommer att läggas upp minst en gång i veckan där ni kan följa och läsa om vad jag har gått igenom. Förhoppningsvis ligger det första kapitlet redan ute imorgon. jag vill också passa på att önska er Glad Påsk och jag hoppas att ni mår bra. Själv mår jag toppen idag och har sysselsatt mig med att måla lite ägg med min familj. Ska nog gå ut och ta en härlig promenad i skogen sen nu när det börjar bli varmare. Man får ju passa på.

Tack! Amor!

Likes

Comments

Salve!
Mitt liv har varit en riktig berg och dalbana om man säger så..
Men under tiden har jag lärt mig att hur stora gupp eller diken man än möter så går det alltid att ta sig över bara att man får kämpa lite mer för att nå toppen och sedan så är det bara att rulla nerför.
Mitt liv har hittills innehållit övergrepp, hot, lögner, tingsrätter, poliser, advokater, samtal, mer lögner, kärlek, svek och ännu mera lögner..
Aa, det var en lite kortfattad uppfattning om mitt liv och än har det bara börjat.

Jag vet att det är många därute som har varit med och känt likadant som jag.
Jag vet att många har mått precis som jag.
Därför tänker jag skriva ner min historia och dela den med er i hopp om att det ska kunna hjälpa, om bara en själ, att må bättre.

Självklart kommer jag också att blogga om vad som händer i mitt liv till vardags.
Om hur det går i skolan, hur jag mår, kompisar m.m.

Jag hoppas verkligen att ni kommer att tycka om min blogg.
Tack! Amor!

Likes

Comments