Contains affiliate links

Det er vel ikke bare jeg som syntes det er helt fantastisk at det begynner å bli VÅR ute?? Selvom det snødde som bare rakkeren her i går/natt, (og det var jo koselig det også, fikk litt julestemning, men hallo, det er mars, det er litt for sent å lage den slags stemning) så har det vært en kjempe fin dag idag, solen har stått opp hele dagen, og smeltet det som la seg av snø, og når bakkene blir bare og jeg hører lyden av vann som drypper fra takrenna og vår-fuglene som kvitrer, og man kjenner sola varmer deg i ansiktet gjennom vinduet, da begynner det å gå mot riktig årstid! Personlig er jeg mest glad i sommer, og sånn har jeg alltid vært. Når man kan ha lange late dager på stranda med gode venner, få fin farge på kroppen, kle seg litt mer behagelig, sitte ute til langt utover kvelden, aah det er så deilig! ❤ Vinteren er en fin tid det også, men jeg haaater å fryse! Er konstant kald på tær og hender uansett om jeg bruker ull og tjukke klær eller ikke, så jeg tror kroppen min er enig i at sommeren er best. Jeg syntes vinteren kan begynne sånn i november/desember og forsvinne i begynnelsen av januar, så får de som liker kulde og snø trekke opp mot fjellet haha. Mars er alltid en god blanding av dem begge. Noe annet som jeg alltid også syntes har vært et skikkelig vår tegn, er når Paradise Hotel reklamen på tv3 begynner å gå ! Da vet jeg at når showet er ferdig for i år så er det så og si sommer! haha! Ja, jeg er litt rar 😝Nå sitter jeg hjemme og venter på at kjæresten min skal komme hjem fra jobb, han har jobbet et stykke unna, så han har ikke vært hjemme hele uken, skal bli så utrolig godt å få han hjem igjen! <3 Teit å si at jeg savner han, det har bare gått 4 dager haha men jeg savner han helt sykt! <3 Så skal vi lage oss noe god mat og bare slappe av, før vi må pakke til helgens hyttetur med et vennepar av oss, det gleder jeg meg veldig til 😃 😍 (snakker kanskje mot meg selv når jeg sier at jeg ikke liker vinter, så skal jeg på fjellet selv i helgen??) haha


Håper alle har hatt en fin dag!

klem <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 67 Lesere

Likes

Comments

Hallo!

Dag 3 med blogg, og jeg aner fortsatt ikke hva jeg skal skrive om eller hvordan jeg skal begynne 🙆 alt jeg tenker inne i hodet mitt høres bra ut, men når jeg skal prøve å formulere det over på tastaturet så stopper det opp. haha. what to do.

Jeg kan jo fortelle at jeg og venninnen min var ute å spiste på cafe i stad, den er visst helt nyåpnet, nå husker jeg ikke hva den het i farta, men dit skal jeg absolutt flere ganger! Utrolig god mat, kjempe god service og hele stedet var bare utrolig koselig og fint. Vi følte ikke at vi var hjemme i den lille byen vår tønsberg, men heller at vi var i ett litt mer hipt sted som Oslo eller en annen storby. Deilig med litt forandring i denne lille byen :-)

Der ble vi sittende i noen timer og skravle om alt og ingenting som vi alltid gjør når vi er sammen, og plutselig kom jeg på at jeg skulle på jobb og måtte kjappe meg hjem for å skifte også hive meg rundt igjen. Og det var egentlig den dagen. Tiden går så alt for fort når man har det gøy med mennesker man er glad i. Gleder meg allerede til nest gang vi skal dit. :-)

Nå skal jeg få kommet meg i dusjen og laget meg noe mat før jeg legger meg. Fant ut at jeg kun har sovet typ 4 timer på et døgn på grunn av gårsdagens festligheter, da ett glass med champagne fort ble til noen flasker og litt til på mammas bursdag igår. haha! igjen, tiden går alt for fort med de man er glad i! 👯🍸


Ha en fortsatt fin onsdagskveld!Klem <3

  • 75 Lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hallo!

Idag startet jeg dagen med en aldri så liten treningsøkt, og idag var det rumpa og magen som fikk kjørt seg. Utrolig deilig! Forrige uke var jeg så flink å trente hver dag, prøvde å spise så sunt som jeg kunne, men så kom helgen. Da ble jeg visst alkoholiker og det eneste jeg ville spise var junkfood. Men gud så deilig det var, haha!


Pus skal selvfølgelig være med på alt 😄


På fredagen satt jeg sikkert 1 time i telefonen med besteveninna mi som bor i Oslo, og plutselig bestemte hun seg for at hun skulle sette seg på toget og komme å tilbringe helgen meg, noe jeg er evig glad for! Vi har hatt en kjempe koselig og morsom helg, klarte å knerte noen flasker vin og en god del øl, og MASSE latter! Så glad i den jenta der :-)


Nå sitter jeg og får i meg litt mat, før det bærer avgårde for å overraske verdens beste mamma som har bursdag idag! :-) hipp hipp hurra for deg mamma 🎈🎉 du er best, elsker deg! ❤


Ha en fantastisk dag videre!


Klem <3

  • 73 Lesere

Likes

Comments

Hei!

Jeg heter Michelle, er 23 år og kommer fra en liten by som heter Tønsberg. Jeg bor fortiden i en leilighet på Nøtterøy sammen med min fantastiske kjæreste Christian, og verdens søteste lille perser katt.

Jeg jobber for øyeblikket med logistikk i Bring, og har et ellers ganske vanlig, kjedelig liv, så jeg tenkte jeg ville lage en blogg for å se om det er noe for meg :-)

Jeg aner helt ærlig ikke hvordan jeg skal begynne, så jeg bare hiver meg ut i det, tar en dag av gangen å ser hvor det ender :´)

Håper folk har en super start på uken!

Snakkes!

Klem <3

  • 83 Lesere

Likes

Comments