Header

Denne måneden er fylt med kjærlighet og jeg vil i den anledning dele
hvordan du enkelt kan gjøre litt ekstra med neglene, enten om du skal på date eller ikke.
Alle lakkene jeg har brukt er fra Essie, og dette er ikke et sponset innlegg.

Base: BORDEAUX
Hjerter og bokstaver er laget med: VERRY CRANBERRY, RUSSIAN ROULETTE, FUNNY FACE

Bruk en lys lakk for å få frem de røde og lilla fargene bedre. Jeg har brukt MARABOU
Avslutt med blank topplakk. GOOD TO GO

Gjør du noe morsomt med neglene dine i anledning Valentine?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Inspirasjon

Skjønner ikke hva som går av meg for tiden, men diverse ting med dyremotiv osv. er virkelig noe jeg fascineres stort av. Ikke at jeg har plass til det der jeg bor så det blir jo med vindusshoppingen. Tenkte uansett å dele med dere, kanskje dere også syns dyr er hyggelig pynt i huset, har du dilla selv?

Likes

Comments

Inspirasjon

Ta deg rolig tid
til å være lykkelig.
Tiden er ingen motorvei
mellom vuggen og graven,
men plass
til å parkere i solen.
- Phil Bosmans

Likes

Comments

Negledesign

Lag #1 Essie Cozy in cahsmere
Lag #2 Essie Highest bidder (vannfarge-kolleksjon)
Lag #3/Dekor Essie Set in stones
Lag #4/topplakk Essie Good to go

Likes

Comments

På tur

Endelig kom helgen vi hadde ventet på i så mange måneder og endelig fikk vi se hverandre igjen. Sammen med tre studievenninner fra Trondheim fikk jeg oppleve Stockholm på en helg. Og jeg syns selv vi var innom flere steder det kan være nyttig å dele med andre da jeg vet at jeg selv hadde blitt veldig glad for de samme tipsene. Så her kommer litt mat, litt museer, fine butikker og steder i byen det kan være kjekt å sjekke ut om du også skulle komme til å dra til nabolandets fine hovedstad.

Først og fremst er Stockholm en veldig kald by på vinterstid, jeg har vært i byen to ganger hvor begge var på vinteren og jeg kan bekrefte at begge var like kalde og sure. Ta med parkas, votter og lue.


Vi startet helgen med kveldstur til Fotografiska museet, veldig fine utstillinger som passer til en hver smak uansett om du er opptatt av kunst eller ikke. På toppen av museet finner du også restaurant, bar og et dansehjørne med DJ, et fint sted for en date eller en hyggelig kveld med vener. Museumsbutikken er også verdt å sjekke ut da den er fylt med inspirerende bøker, fine postere og ellers duppedingser du kanskje ikke finner over alt. Verdt å merke seg at det er åpent til 0100 på natten, så her har man god tid.

Det er også verdt å nevne at jeg fra tidligere også har vært innom Spritmuseet hvor den svenske vin-og sprithistorien blir vist frem på en morsom og kreativ måte. det er små stasjoner hvor du har smaksprøver av de forskjellige typene krydder og smaker som tilsettes de forskjellige typene sprit. Et morsomt sted å gå om du vil gjøre noe annet enn bare vandre i butikker.


Vi var ute etter å gjøre litt annet enn å vandre i turistfellene og valgte derfor å dra innom noen vintagebutikker på Sødermalm, POP Stockholm i Skånegatan, og Stockholm Stadsmissions second hand som ligger vegg i vegg er begge vintagebutikker hvor du kan finne mye morsomt og fint. Og rett rundt hjørnet finner du Grandpa og Cocktail hvor det også er nok av godbiter en kan få med seg hjem. Disse ligger begge to i Sødermannagatan. Oppover denne gata finner du små koselige butikker det er verdt å stikke nesen innom, her finner du også koselige steder for en kaffe eller en større lunsj.

Ellers vil jeg anbefale en tur innom Gamla Stan, her er det flere koselige kafeer å finne igjen varmen på hvor blant annet Chockoladkoppen har store kanelsnurrer og god kakao.


Le Mond i Folkungagatan er en sykkelkafé med god mat og mye forskjellig på menyen, her spiste vi en god og varm lunsj som passet oss perfekt etter å ha ruslet rundt i det kalde været.

Det er kanskje litt vel mye burger å anbefale når det blir to av samme matrett, men som det burgermennesket jeg er gjør jeg det uansett. Phil´s burger i Birger Jarlsgatan var jeg innom forrige gang jeg var i Stockholm, det kan minne om et kult sted på Løkka eller Bror i Trondheim, god stemning og god burger, de har også mye forskjellig øl å by på. Burgers & Beer i Odengatan tok vi med burger og fries hjem, supergod greasy burger og en stor porsjon fries, absolutt å anbefale.


MELT bar anbefales på det sterkeste om du er ute etter en opplevelse, stedet har en anonym fasade men køen utenfor vil avsløre at dette stedet er verdt å gå inn på. Inspirert av 1920-tallet er både interiør og betjening klare for å dra deg tilbake i tid. Gjør deg klar for god underholdning og flotte drinker!

Håper du liker tipsene mine, kanskje har du vært på noen av disse selv eller har noen andre tips å komme med? ✈

Likes

Comments

Inspirasjon

//Innlegget er ikke sponset, inneholder lenker uten kommisjon.

Jeg var inne å tittet på romjulssalget til Wakakuu og fikk skikkelig vårlyst, det er nesten litt deprimerende å tenke på at det er snakk om over fire måneder før det kanskje kan være mulig å putte på noe som kan minne om et lettere antrekk enn vinterjakke og tjukke skjerf. Heldigvis er det mulig å ha litt vår i antrekket selv om en må pakke seg inn en del når man er ute.

Jeans Crop Fringe
Pants Multicolor
Pant Side Panelled
Camoscio Sandals
Luna Ankle Boots

Jeg tror kanskje bare det å finne frem klær i lysere farger kan gjøre underverker på humøret og følelsen av at det går mot lysere dager. At sola har snudd gjør meg bare kjempeglad!

Likes

Comments

Negledesign

Endeliiiig er det 1. Desember og jeg kan nesten ikke vente! Selv har jeg hørt på musikk siden midten av oktober så skal love dere at ventetiden har vært noe lang i år, men det er bare stas. Nå er det på høy tid å sette inn høygiret for julestemningen. I år har jeg for første året på lenge faktisk adventskalender og av typen ekstra stas, nemlig Essie sin. Tror bare dette bekrefter hvor gal jeg er etter neglelakk, men til mitt forsvar så har jeg mange som har gått tomme i det siste så jeg trenger de 24 lukene i påfyll, hehe! Håper å få vist dere noen fine designs i løpet av desember slik at neglene er fine og polerte frem til jul og nyttår! 🎄

​God første Desember 🎄

Likes

Comments

Serietips

Denne helgen har virkelig vært helg med stor H, sammen med venner og familie har både julebord og bursdag blitt feiret. Så da søndagen kom var det veldig godt å bare ta den helt ut også, på riktig søndags vis. film, film og mer film.

🎄Den første filmen falt nok i bedre jord hos meg enn hos søskenbarna på 8 og 6 år, enda det var de den var ment for. Kanskje ikke så heldig med den, men god humor om du syns pelskledde ørret og rare animerte dyr er gøy. Bob og den ødelagte sleden, tre kvarter med helt ok underholdning, typisk barnefilm.

🎄Juleprinsen var den neste filmen ut, den er ny av året og byr på alt en julefilm skal by på. Humor, lettrørt øyeblikk, en kjekk prins og en keitete hemmelighet. Men som alltid blir det en orden på det meste. Denne tror jeg blir min favoritt denne førjulstiden.

🎄Denne søndagens siste julefilm måtte jo bli en ren komedie for det blir ikke helt jul uten. Desk the Halls kunne by på mye latter og noe himling med øynene. En veldig typisk amerikansk julefilm og den fyller kriteriene en hver julefilm må ha. En god latter for hele familien.

​Har du noen gode julefilmer du vil dele? 

Likes

Comments

Negledesign

Jeg har en mani og det er å samle på neglelakk fra essie, vil ikke si det er på nippet til flaut men det er nå altså ille mange forskjellige farger. Får aldri nok, sånn som de som aldri får nok sko. Uansett, vinteren er i anmarsj og jeg spiller julemusikk for (snart) alle penga. Det gjør livet bedre og skal man kunne få tid til å høre all den fine julemusikken må man jo starte tidsnok.

Nå har jeg plukket ut tre farger jeg har sverget til en del ganger alt i høst og tror jeg kommer til å ty til utover vinteren også. Kommer snart med flere innlegg om samlingen min og noen julete designs som passer frem mot advent og jul.

//Innlegget er ikke sponset

Likes

Comments

Eksamensbobla er et faktum og jeg hadde egentlig ikke planer om å skrive om det her, men nå gjør jeg det uansett. Jeg er dypt inne i eksamen nr 2 dette semesteret og denne gangen er det én ukes hjemmeeksamen i gruppe, har aldri skrevet gruppeeksamen før så dette er veldig nytt men jeg liker egentlig konseptet. Det skumle er at man blir så avhengig av at de andre på gruppen også bryr seg om oppgaven og gjør en real innsats slik at alle blir fornøyde. Som den lone wolfen jeg er er det veldig nytt å skulle være avhengig av andre på denne måten. Erfaringer rikere der altså.

Over helgen er det tilbake på skolen for å gjøre ferdig de siste forelesningene i de fagene som gjenstår, også en uvant måte å gjøre semesteret på. Jeg er vant med at alle forelesningene er ferdig omtrent til samme tid og en real eksamensperiode hvor det kun konsentreres om eksamen. Mens nå ble det ikke slik. Skal ikke si at det ikke funker, det bare føles som 9 uker lang eksamensperiode, når det i utgangspunktet bare er 4. Uansett. Kjekt å få utløp for litt eksamenstanker, drooodlis.


- Er du i eksamenboble selv, kanskje du har noen gode tips til eksamensangsten?

Likes

Comments