UGENS FAVORITTER

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Som I nok kan forestille Jer, så fylder bolig meget herhjemme. Vi er nu igang med at hænge lamper op og jeg må indrømme, at det er lettere nervepirrende at skulle bore op i vores spritnye lofter. Det kan måske lyde fjollet - men jeg er glad for, at jeg bare holder og ikke står med selve boret, haha! Det er vores egne penge som har betalt for det, så det skal bare lykkedes. Men derimod er det også lækkert at vide at hvis fejlen sker, så mister vi ikke et form for depositum - det er vores helt egne lofter, vægge, gulve og ja, hus!

Men apropos lamper, så har jeg kastet min kærlighed på nogle klassiske af slagsen. Jeg har erfaret, at jeg hellere vil bruge lidt ekstra på godt design & kvalitet - noget som altid holder! Plantebordet fra Ilva er også ret lækkert - det kunne f.eks. bruges som konsolbord indenfor i løbet af vinteren. Jeg kunne faktisk godt forestille mig det, i vores entré

Nå men lad mig så høre - har I nogle favoritter?

-

It's been a while, but I'm ready to show you some of my favorites for our home. I really love the table - it's actually a plant table for outside use, but I think it would look great in our new hall. And the lamps are just beautiful - so classy & timeless!

  • Bolig

Likes

Comments