INDRET MED REOL SYSTEMER

Lavet i samarbejde med Trævarefabrikernes Udsalg

Her tre år efter indflytning, er vores spisestue endelig ved at være færdigindrettet. Den ene side af spisetuen vender ud mod haven, så der har vi et par vinduer, men på den anden havde vi en stor hvid væg, som manglede et møbel af en slags.

KUBIK SYSTEMET
Efter at have kigget lidt rundt, faldt vi for KUBIK reol systemet fra Trævarefabrikernes Udsalg.
Reolerne er dansk designet og dansk produceret. De laves i flere forskellige farver, dybder, inddelinger osv. så vi kunne nemt vælge den model, som passede til vores behov. De fås endda i mdf, så man selv kan male dem i en ønsket farve eller i eg, fyr & birk, som også er ret fine!

Vi valgte modellen "kvart reolkasse - 1 rum", da vi gerne ville have dem til at sidde på én lang række. Denne model fås i 11 fine farver og vi var meget fristet af at vælge en farve. Men i sidste ende valgte vi den hvide, da jeg personligt syntes den er nemmere at indrette med farverige detaljer

OPHÆNG ELLER BEN

Vi har valgt at hænge dem op på væggen, for at få dem lidt op i højden. Selve reolkassen ikke er så høj, så vi har hængt dem op med de Trævarefabrikernes ophængslister, som man skruer op på væggen, hvorefter man monterer reolkasserne derpå. Man kan dog også sagtens sætte ben under - hvilket også er ret fint!

BYG TIL & UDVID SYSTEMET
Hvis man nu skulle få lyst, så kan man nemt udvide sit reolsystem og sammensætte det efter behov. Jeg har allerede tanker om at tilføje et par reolkasser til vores og evt. sætte nogle af dem ovenpå hinanden, for at skabe en større reol-væg med plads til alle mine nips. Man kan også tilkøbe låger, hylder osv. så der er mange muligheder.

...p.s. de har også nogle ret fine sengeborde, som man evt. kunne male. Jeg har overvejet disse til vores soveværelse. I det gamle soveværelse havde vi ikke plads til sengeborde, så nu må det være på tide!

Likes