Dagen idag började med att jag klev upp vid 7 halv 8 gav lillan smörgås och juice.. sedan tog jag en kopp kaffe för o vakna till.. har även tvättar upp det sista idag så Vid 11 vart jag klar, slängde allt nytvättat på bordet i vardagsrummet, för kände bara att -neee jag orkar inte nu.. och tillbringade en lång tid med destiny, jag är så stolt över min prinsessa.. hon har börjat ta sig framåt liten smått nu, hon kan hålla sin flaska själv, tar nappen själv och när man hpller henne så tar hon några steg! De går framåt 😍

Sedan gjorde mitt hjärta iordning lite lunch, men var inte så hungrig så åt bara 3-4 tuggor.. sedan såg jag Isabell o lilla celina genom vardagsfönsret.. så vi pratade lite och kom franc till att vi ska ut o checka läget här, det var ju trots allt en bilutställning och tivoli! Destiny fick en söt halsband eller va de heter utav Isabell o dom ☺️

DET vart trevligt iaf! Så de måste ske snart igen, barnen börjar förstå mer o mer nu, första mötet var ju helt off, dom satt bara o stirra på varandra, men denna gång vart de mer roligare, dom skulle greppa varanandras händer och dom skratta ihop, en härlig bild o se! Mamma hjärtat smälter 💖

Sen gick vi hemåt när klockan började närma sig kvällen, destiny fick kvällsmat och sedan sin flaska välling för att sedan sova, hon vart väldigt gnällig ikv men jag förstår henne helt, många nya intryck idag!

När lillan somnade så passade jag på o vika ihop tvätten och plocka in disken i diskmaskinen, sedan tog jag mig en efterlängtad dusch, och nu ska jag faktiskt avsluta denna dagen, imorgon vid 12 kommer min bror hit, han ska hämta kläder till sin lilla dotter , blir trevligt! Nej nu ska jag nana kudden, och drömma mig bort en stund, men ha det bra så länge! Jag lovar att vara mer aktiv i mitt bloggande nu framöver!

Kramar från mig! ☀️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu så är jag så less på det här... är det inte utomlands dom ska ta min dotter så ska dom även byta dagis riva upp hennes "rot" med sina nya vänner , fröknar osv... hade inte jag haft den stöttning jag har idag av mitt fina hjärta o min familj så hade jag inte vetat va man skulle göra... o självklart lilla destiny är min glädje i det hela 💖

Likes

Comments

Idag så har jag varit vaken sen ca halv 7 , hunnit vara ute näst intill hela dagen, sen har jag små plockat, tagit hand om destiny och umgåtts med min bror :)
Har ändå varit en riktigt trevlig dag trots alla dua saker som uppstått! Så som att familjehemmet ska ta min dotter utomlands till Turkiet trots att UD avråder.. så arg jag varit, finner inga ord... men håll huvudet högt o ge aldrig upp säger dom!

Likes

Comments

Idag så vakna vi runt 11 ca, åkte till Falköping till socialen, då jag ville få till ett möte med social chefen, då familjehemmet ska åka ytterligare utomlands med min dotter , vilket jag absolut inte godkänner! Då hon tog stor skada förra gången och att det är Turkiet dom ska till, UD avråder starkt att åka dit... att dom vågar!
Jag säger då en sak nu, lets the war begin !

Likes

Comments

Idag så har vi haft observation 13-14, det gick super bra! Sen så åkte vi till Falköping o fixade lite ärenden.
Och sedan avsluta jag kvällen hos sis "ela" var verkligen jätte kul o träffas igen efter så lång tid emellan! Färgat håret och pratat massor! Det får göras om snart!
Iaf så ska jag ta penicillinet för kvällen/natten o sen sova,babe kommer imorgon bitti när han slutat jobbet 💕
Imorgon så ska jag o destiny äntligen få träffa Melina men först innan det så har vi observation igen! Men jag läääääängtar sååååååå 😍
Godnatt 👌🏻

Likes

Comments

Idag så vakna vi runt 9 , vi hade svårt o somna för Destiny har varit väldigt pigg, iaf så är frukosten intagen, och fixat iordning oss lite, för kl 13 så kommer socialen och har OBS här 1 timme, sedan ska vi vidare mot Falköping och fixa lite!
Idag så har även Lillan får smaka på frukt-puré för första gången, det gillades skarpt ifrån hennes sida! Så nu dröjer det inte så länge förrän hon ska äta mixad mat också!
Nej nu ska vi vila lite middag innan socialen anländer, & lillan sover redan 🎀
Hej så länge! 🌸

Likes

Comments

Godmorgon säger vi nu.
Idag så ska vi ev till min syster då hennes man fyller år så får se lite längre fram idag, annars blir det imorgon!
Det står inte så mke på listan idag, ingenting alls faktiskt. Är van vid att ha observationer varannan dag, men nu har dom trappat ner på dom.
För er som undrar så har jag utredning på mig, Max 4 månader. Socialen i min gamla kommun gjorde en orosanmälan på mitt ofödda barn när jag bytte till en annan kommun, iaf så hade jag kontakt under hela graviditeten med min nya kommun (Skara) och vi prata väldigt tätt. Och jag förklarade min situation för dom vilket dom förstod osv! Iaf så kom dagen då min lilla skulle födas, då får jag besked om att få åka in på ett hem för utredning som mamma... jag har nog aldrig känt mig så kränkt som jag gjorde då.. jag vägrade flytta dit och jag begärde att få min utredning i hemmet, vilket jag senare fick. Och då började det med observationer 3 gånger i veckan 3 timmar. Som nu är nere på 2 gånger i veckan 1-2 timmar o nu nästa månad ska det vara 1 gång i veckan 1 timme sedan är min utredning klar!
Jag har uppfyllt alla punkter för o få Melina hem också, så som en psykisk ohälsa som socialen påstod finns inte på pappret längre, stabilt hemmaförhållande osv! Ekonomin är inga problem med heller, så allt är i sin ordning nu mera, så snart är min andra prinsessa hemma, hoppas jag!
Här är resten av observationerna dom gjort , jag är allt nöjd iaf :)

Likes

Comments

Första inlägget här! Bilden är på en observation jag har här hemma! Som dom kollar o hur de kan se ut på ett ungefär. Kommer mera sen.
Som ni vet så har jag lösen på denna, då det finns personer som inte Ska veta något om mig, jag kommer att skriva av mig här och berätta väldigt mke i detalj vad som sker i mitt Liv just nu, men barnen o allt sånt! Från ruta 1 tills nu.
Från att ha börjat från botten är jag snart på toppen! Kommer uppdatera imorgon lite mer vad det handlar om!
Kul ni vill läsa!
Kramiiisar ✨

Likes

Comments