Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu börjat det närma sig julafton !!
Längtar:)


Likes

Comments

Hela helgen har vart jätte mysig ! Va på emporia med mina två syskon och hon enas pojkvän och min kusin igår! Va där hela dagen, skit mysigt! Sen idag har vi haft snöbollskrig hihi! Skit kul!
Ska snart ut och åka pulka med mina vänner haha byeLikes

Comments

Nu börjar jag träna på allvar! Ska försöka kämpa mig till en fitnesskropp!Likes

Comments

Hejsan min kära blogg!
Har inte bloggat på jätte länge, men ska börja blogga nu igen :-) har haft mycket jobb osv så har inte hunnit.

Bjuder på 4 nya bilder på mig!
Likes

Comments

Hejsan allihopa!

idag är det måndag, alltså jobb jobb jobb! idag händer nog inget särskilt... så jag får se vad denna tråkiga dagen bjuder på idag. Vet ni något som jag kan blogga om egentligen? min blogg verkar så tråkig.. har nästan ingenting att blogga om längre. Ge mig några tips så kan jag ju blogga om det. Ska iallafall börja spela in när jag sjunger igen, älskar att sjunga :)

Har dessutom börjat träna nu! gjorde 100 situps igår kväll för jag vill få fram mina magmuskler igen. Dom har gömt sig under fettet! så nu jävlar ska jag börja träna igen!

 

Likes

Comments

Saknar sommaren så otroligt mycket!!!

Idag är det måndag, har jobbat sen kl 8 till halv 5 idag, en seg dag men endå en underbar dag med mina små älsklingar! Just nu är jag hemma, färgade precis håret, alltså utväxten! Så nu ska jag snart gå upp och lägga mig och sova, är skit trött så ska sova så jag blir pigg tills imorgon. Vi hörs imorgon godnatt!

Likes

Comments

Som sakt idag är det söndag och hade släktfest idag, det var en jätte mysig dag med god mat osv. Har haft en tuff helg alltså, har festat hela helgen och nu är jag så jäkla slut. Ska upp och praktisera imorgon, har saknat mina älsklingar! ska bi kul att träffa dom igen! Nu ska jag bara ta det lungt, prata med pojkvännen, och vila lite! Vi hörs imorgon, pusshej!Likes

Comments