Jeg sitter her en snøfylt fredag og lurer på hvordan helgen vil bli. Jeg har lenge tenkt jeg skulle begynne å blogge igjen. Bloggen skal foreløpig være min lille boble. Men tanken i første omgang med bloggen, er å skrive om alle mine måter å finne nye "bedre" måter å leve livet på. Ser vel for meg å dele alle mine rare påfunn i prøve å finne ut av livets mange utfordringer.

Jeg har vel ikke vært den som har fått livet servert på et sølvfat. Men hvem har nå det? Men jo eldre man blir, jo større blir den bagasjen man bærer med seg. For en tid tilbake så gikk jeg så inni granskauen på veggen. Tok tid før man summer seg etter å treffe veggen i 100 og helvete. Man innser det ikke selv med en gang, kan jeg fortelle deg. Jeg er på vei tilbake til jobben og sakte men sikkert prøver å se livet mer positivt enn før.

Jeg bestemte meg for noen måneder siden at jeg skulle finne en ny måte å leve på. Det går heller ikke fort i svingene å finne ut av det. Men jeg liker prosessen i det hele. En dag på jobb hvor jeg hadde litt for lite å gjøre og begynte å høre på podcasten til Synnøve og Vanessa. jeg er en typisk binge watcher - eller lytter i dette tilfelle. Jeg lever helt meg inn i personene jeg ser på eller lytter til. Jeg blir rett og slett en mini detektiv - googler og står i om disse personene, karakterer så vel som de ekte personene. Så klart gjorde jeg det med Synnøve og Vanessa. Stemmer det ja! Er jo hu derre med den ryddeboka. Jeg elsker jo å RYDDE! Det er faktisk ingen sarkasme, jeg digger det. KAST all driten:) Som sagt det var jo jeg på jobb og jeg satte meg ned å leste hele Synnøve sin ryddebok ferdig, før jeg dro hjem den dagen. Jeg hadde jo allerede begynt å rydde litt hjemme. Men nå ble jeg virkelig inspirert. Jeg har nå ett par uker ryddet og kastet og gitt bort alt mulig rart. Virkelig tatt til meg de to spørsmålene hennes:

Elsker du det?
Trenger du det?

Nei? så kast det. FY F - for en god følelse å få orden på ting og tang.

Jeg har store forventninger til 2017 - og alle de gikk i dass og tenker vel egentlig at 2017 går i glemmeboka. 2018 har jeg ingen forventninger til - jeg skal la dagene og ukene komme uten å lage forventningspress til noe. Men aller først skal jeg fullføre mitt nye prosjekt rydde-kaste bort dritt som skaper negativitet og misnøye i hjemmet. metaforisk og bokstavelig.

Mitt første prosjekt i å leve livet på en ny måte....

Ønsk meg lykke til:O)

Likes

Comments