Inlägg om livet & allt vad det innebär

Vakuum med en kropp och dess medvetande

" Man vet inte om man är ledsen eller glad. Lycklig eller förkrossad. När skratt oförklarligt övergår till gråt. Och när sorg inte lyckas fä…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Kyss bort min ångest

" Det känns som att jag har ett krig och en storm i mitt bröst medan han sover bredvid mig i totalt lugn. Jag vrider mig i sängen med tankar…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Inte kvar där på köksgolvet, framför spegeln eller i bilen

" Dem tittar på än och säger "Jag beundrar din styrka." "Jag skulle aldrig klara av att agera sådär." " Hur kan du stå upp för dig och välja…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Där stod jag med ett hjärta dunkande likt nikotin

" Att sedan stå där med ett dunkande hjärta likt takten av nikotin när han släcker lågorna som att det vore ännu en bruten cigarett. Som att…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Födelsemärken på bara kroppar som förvandlades till galaxer av stjärnor

" Tomt rum skapade eko från kyssar. Det svarta golvet skapade kolsvart mörker speglat av rymden. De gula morgonskenet började leta sig mella…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Jag är din att förstöra

" Jag drar min hand genom hans hår och ned för hans kind. Han ler och min hand landar längst hans käka. Hans kinder bildar de vackraste grop…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Försvar

" Jag är inte en bitter människa. Jag är en försiktig människa. Jag är inte en känslokall människa. Jag är en rädd människa. Jag är inte en …"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Kroppsspråket som avslöjar sanningen

" Ord kan dölja vad dem vill men ansiktet kommer alltid avslöja sanningen. Man ställer frågan om vad som hände mellan dem och i samma sekund…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Svart trasigt tvåtusenpussel

" Jag beundrar honom för att ha funnit något vackert att stanna för, i något så sönder trampat & meningslöst. Att han såg något fint i en ur…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Man måste vilja dö för att vilja leva

" Jag tror att man måste upplevt de värsta för att begripa det bästa. Jag tror man måste ha velat dö för att kunna älska att vara vid liv. J…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Dyr champagne & dyra kyssar

" Att dricka champagne för att känna smaken av honom på läpparna. Den bitterljuva smaken av dyra konsekvenser. "

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Som en kopp te

" Ja, en pojkvän vore väl trevligt, sa hon som att hon bad om en kopp te. "

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Vakuum

" Ens hjärna kan inte besluta om man är ledsen eller glad. Lycklig eller förkrossad. När skratt övergår till gråt. När sorg inte lyckas fäll…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Hon log av lättnad

" Han räckte henne rosor & hon fick ett leende på läpparna. Han antog att de var av glädje. Medan hon själv var övertygad om att de uppstod …"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Frusen

" Deras ögon möttes & sekunderna hann inte räknas innan båda log. Fan tänkte hon. Fan. Fan. Fan. Fan. Jag måste springa. Jag måste fly nu. N…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Lånar luft & känslor i brist på sin egen

" Om jag skulle vara ärlig mot mig själv, ni också, så skulle man väl säga att det inte finns mycket bättre än att ha någon som man Egentlig…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Det är som att bli nedslagen medan du stod bakom deras ryggar & kollade på.

" Du ska veta att du krossade aldrig mig. Det var jag som krossade mig. Att jag har krossat mig själv i ännu ett år. Och då du bär min hemli…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Hör du min bön?

" Igår slöt jag mina händer & satte pannan emot. Tog tre djupa andetag & försökte sedan få fram några ord. Till en början visste jag inte va…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Bad women mad women thats just the way you are

" Konstiga saker jag attraheras av: påsar under ögonen, underarmar, knogar, svanken, puffiga nyvakna ögon. En önskan: finna någon med samma …"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Jag visste att detta var vårt hejdå

" Luftigt täcke över varma kroppar. Gult flammande sken i rummet av ljusen som brinner. Höga hjärtslag och lugna andetag är det enda ljud so…"

Inlägg om livet & allt vad det innebär

Att dricka kaffe på en måndagsmorgon

" Egentligen, en sak som jag tänkt på. Jag som är en nördig kaffe älskare. Det handlar inte om vem man dricker sitt söndagskaffe med utan de…"

Du skulle ha varit här nu. Du skulle ha sett min lycka. Du skulle dela min lycka. Det var inte meningen att ske utan dig här. Du var med i tavlan. Du var med i planen. Du skulle bläddrat i kataloger med mig. Du skulle håna mina fula val. Du skulle skratta när jag gör fel. Du skulle trösta mig och du skulle hålla ihop mig. Men du är inte här. Även om du var så skulle det inte varit Du. Jag hatar inte dig. Jag valde inte att lämna dig. För du existerar inte längre. Ditt namn är nu någon annan. Letar febrilt efter små spillror av dig men finner bara någon annan.


Kom hem. Jag vill att Du kommer hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag flyttar hemifrån snart. Gosh. Tanken gör mig glad, rädd, upprymd, pirrig och nervös. Mina föräldrar är min sol, måne, vatten, jord och allt liv för mig. Så de känns lite nervöst hur de kommer bli att påriktigt vara självständig. Däremot ser jag fram emot en hundraprocentig relation till Benjamin. Han jag ett badkar bubblor te matt corby. Aaah.

Jag vet att jag kommer prata med mamma 23/24h om dygnet samt hänga i soffan med pappa hemma allt för ofta ändå. Så de känns tryggt. Mina två bästavänner, bror och mormor och morfar kommer bo inom 5min. Så lucky me.

Likes

Comments

Man vet inte om man är ledsen eller glad. Lycklig eller förkrossad. När skratt oförklarligt övergår till gråt. Och när sorg inte lyckas fälla några tårar. Och när lycka inte klarar av att uttrycka ett leende. Det är som att sitta fast i ett vakuum där känslor, tid och rum inte existerar. Bara en kropp med sitt medvetande.

Likes

Comments


Det känns som att jag har ett krig och en storm i mitt bröst medan han sover bredvid mig i totalt lugn. Jag vrider mig i sängen med tankarna som skapar ett obehag i varenda position. Jag vill ligger närmare. Jag vill andas mer av hans lukt. Jag vill höra hans röst. Vill dränka ångesten med honom.

Känner hans fingrar plötsligt flätar sig ur greppet kring mina. Handen rör sig upp längst min nacke & stannar knyten i mitt hår. Förlåt för att jag råkar väcka dig hela tiden, viskar jag. Hans leende syns i de dova ljuset från gatlampan. Jag älskar när du väcker mig, viskar han. Då får jag spendera mer tid medveten av din närhet.

Jag ler. Vi andas in djupt och han med ansiktet i mitt hår. I andetaget ut följer all ångest med. & vi somnar.

Likes

Comments

Av någon anledning triggar kylan, mörket och de iskallt blåa ljuset mig till att bära rött på vintern. Är de pågrund av jul? Nja knappast. Röd är en sådan färg som vem som helst kan bära. Även den som ständigt klär sig i svart. Det är den perfekta färgen att bryta av med. Att ha på naglarna, som läppstift eller ett par pumps, det kvittar. Det skiner alltid lika mycket.

Likes

Comments

Dem tittar på än och säger "Jag beundrar din styrka." "Jag skulle aldrig klara av att agera sådär." " Hur kan du stå upp för dig och välja bort honom. "

Dem tittar på än och ser bara ens halva leende medan man rycker på axlarna och säger att man själv inte vet. För att man vet. Man vet att dem inte vet allt som än själv vet. Dem ser inte hur svag man var innan det enda alternativet kvar var att vara stark.

Dem ser inte gångerna man låg på köksgolvet mitt i natten för att ens kropp inte förmådde att lägga sig i sängen som var vår. Dem ser inte gångerna man sminkade om sig för tredje gången eftersom spegelbilden inte längre speglade än själv. Dem ser inte gångerna man satt i en bil och skrek tills halsen sved för att man inte kunde skrika åt honom.

När man varit svag för länge, finns det inget annat alternativ än att agera stark. Hans ord eller hans avstånd skadar inte mig nu. Det skadade mig då. De gjorde mig svag förr. Men det gör mig bara starkare nu för att varje meddelande bevisar att jag inte längre är kvar där på köksgolvet, framför spegeln eller i bilen. Han når inte mig längre.

Likes

Comments

Tomt rum skapade eko från kyssar. Det svarta golvet skapade kolsvart mörker speglat av rymden. De gula morgonskenet började leta sig mellan persiennerna för att skapa vintergator i luften och längst väggarna. Födelsemärken på bara kroppar som förvandlades till galaxer av stjärnor. Och där medan vi sakta svävade runt omfamnade i dess tyngdlöshet. Då skapade mörkret och tomheten ett universum, ett nytt universum, vårt universum. Ett universum där endast vi existerade.

Jag som är livrädd för universum. Jag som brukar skrika mig till sömns i rädsla för universums storhet, tomhet & mörker. Jag som brukar ligga vaken med tunga ögonlock för inte möta de mörka universum som existerar under ögonlocken. Jag som brukar avundas stjärnor, galaxer, vintergator & månen för att de lyser så starkt och orädd varje natt trots att de lever i det största mörker av alla. Att de inte existerar utan de stora mörker. Att desto mörkare himlen blir desto starkare är dem. Jag som inte brukar vilja existera här & jag som ändå inte brukar vilja avsluta min existens här pågrund av rädsla för det stora mörkret.

Är det såhär det känns när man existerar? Är det såhär det känns när man slutar existera? Är det såhär det känns att hamna i universums vakuum i rymden så är jag inte rädd. Då är jag inte rädd för de obeskrivliga mörker längre. Då vill jag för all tid dansa i mörkret av vårt universum för där är jag inte rädd.

Likes

Comments


Jag drar min hand genom hans hår och ned för hans kind. Han ler och min hand landar längst hans käka. Hans kinder bildar de vackraste groparna i detta universum. Och jag säger till honom att jag min högsta önskan är att äga ett leende som hans. Lika gropar som hans. I min avundsjuka begär jag att han ska ge dem till mig, då han inte dyrkar dem som jag. Han ler åter igen. Fnyser åt mig. Lägger min hand mot hans kind och säger, du äger ett par redan.

Likes

Comments

Jag är inte en bitter människa. Jag är en försiktig människa. Jag är inte en känslokall människa. Jag är en rädd människa. Jag är inte en taskig människa. Jag är en sårad människa.

Likes

Comments

Nouw Magazine